Boligindretning

PÆNT I SØSTRENE GRENE

6. februar 2015

søstrene-grene-kaktus
Søstrene Grene er ubetinget en boligfavorit herhjemme, og sikkert også hos mange af jer. Nu bor jeg (u)heldigvis ret tæt på Fisketorvet hvor en ganske udemærket Søstrene Grene har til huse, og det gør mine besøg i butikken temmeligt hyppige. Min kæreste synes, jeg er dybt åndssvag, når jeg så ofte liiiige skal ind og lure, men sådan er der jo så meget med de mænd 😉

Denne uges besøg i Søstrene Grene kastede den fineste urtepotte-lignende ting af sig og jeg tænkte, at jeg lige ville dele den med jer. Egentlig er den vidst tænkt som en fyrfadsstage, men når de nu selv skriver cactus på, så vil jeg mene, den er oplagt til selv samme. Den kostede knap 18 kr. og findes også med andre fine motiver. Er den ikke fin?

Mine sukkulenter er i øvrigt købt i Dimseriet på Stefansgade, som har byens bedste udvalg af sukkulenter og andet pænt nips!

XX

 

 

 

 • Reply
  StyleStories
  6. februar 2015 at 10:58

  Jeg skal så meget forbi Dimseriet snart! Skrev den bag øret sidst du nævnte den, men har ikke været forbi endnu. Lyder bare som så fin en butik, og jeg vil rigtig gerne have nogle små fine planter, har slet ingen derhjemme 🙂

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  6. februar 2015 at 16:28

  Jeg kan virkelig heller ikke gå derind uden at købe noget! Godt det er så billigt 😉

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  6. februar 2015 at 17:28

  Den er så fin. Jeg har kigget på den mange gange og haft præcis samme idé med den. Det ser virkelig fint ud! 🙂 Måske skulle man alligevel?

 • Reply
  Nanna Says
  6. februar 2015 at 17:43

  Hvor er den fin! Jeg synes, du har helt ret. Den er jo perfekt til planter 🙂
  Søstrene Grene er altså også et sted, jeg bare elsker at gå rundt og kukkelure.

Kommenter