Boligindretning

MESSINGFAVORITTER FRA ELLOS

16. august 2015

brass-interiorII MESSING BOGSTAV II MARMOR MESSING SOFABORD II MESSING LAMPE II

Om 14 dage er vi klar til at rykke de første flyttekasser ind i den nye lejlighed, og jeg glæder mig så afsindigt til at skulle indrette og dimse den. Selvom vi ikke har planer om de store nyanskaffelser, kan jeg ikke lade være med at lure bare lidt rundt omkring. Bare for inspirationens skyld, I ved 😉 Igår kom jeg forbi Ellos, som altså har et ret fint udvalg af møbler. Og vældig pæne ting i messing. Disse tre ting gad jeg fx godt finde plads til. A’et kunne være en ret sej detalje over skabet i vores spisestue, ligesom lampen kunne være perfekt over vores nye spisebord. Og sofabordet gad jeg godt have stående ved siden af sofaen. 

I dag med er der faktisk 30% på den dyreste vare hos Ellos og fri fragt med koden 325712.

 • Reply
  Ida
  16. august 2015 at 9:21

  Det bliver bare så spændende 🙂
  Glæder mig så meget til at se hvordan det nye hjem bliver 😀

 • Reply
  Karina
  16. august 2015 at 20:48

  Det er nogle rigtig fine ting du har fundet <3

Kommenter