Boligindretning

LIVING // DETALJESTORM

3. september 2015

living-details-020915

Vi er efterhånden på plads med de store linjer i lejligheden og alle flyttekasser er pakket ud. Derfor tør jeg også godt dele de første glimt med jer, hvor I nok kan fornemme, at jeg allerede er i fuld gang med at dimse den 😉 Der mangler stadig en masse detaljer, før vi er helt i mål, men den slags har det med at tage tid, så foreløbig glæder jeg mig bare over at vores nips i det mindste er kommet på plads. Småting der ofte gør den store forskel!

 • Reply
  kathrine johansen
  3. september 2015 at 9:50

  Det ser ret godt ud eftersom hvad jeg kan se! 🙂

  God dag <3
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  • Reply
   infashionwebelieve
   3. september 2015 at 13:27

   Dejligt du kan lide det søde Kathrine. Også en dejlig dag til dig <3

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  3. september 2015 at 13:05

  Hvor ser det fint ud! Og sikke hurtigt at I er kommet på plads! 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   3. september 2015 at 13:27

   Ja det er gået overraskende hurtigt. Men jeg er også typen, der fungerer bedst, når mine fysiske rammer omkring mig er i orden, så det har haft høj prioritet at komme bare nogenlunde hurtigt på plads 😉

 • Reply
  Ida
  4. september 2015 at 21:44

  Det ser hyggeligt ud 🙂

Kommenter