Boligindretning

#MERIMERIHOME

4. juli 2017

nordic-interior-inspiration

Der er godt gang i boliginspirationen og -projekterne herhjemme fra tiden, og det er især på Instagram (@merimeri.dk), at jeg deler glimt fra vores lejligheden. I forhold til herinde er I dog kun en brøkdel der følger med på Instagram, og eftersom boligindlæg også plejer at være i høj kurs herinde, tænkte jeg, at jeg lige ville dele de seneste bolig-snaps her også. 

Lige nu er jeg et sted, hvor jeg bliver mere og mere forelsket i vores lejlighed for hver dag der går. Jeg synes, indretningen er blevet mere sammenhængende på tværs af rum, og jeg elsker de små skæve eksistenser og detaljer, som murstensvæggene, vores kitsh-bambusbord, granit-sidebordet fundet til storskrald og de mange grønne planter. For som jeg skrev den anden dag på insta, home is where my plants are <3

 • Reply
  Maja Harder
  4. juli 2017 at 9:55

  Er helt vildt med sofabordet til kontrast til sofaen. Det passer super godt sammen, samtidig med det stadig et spændende 😊

  • Reply
   merimeri
   4. juli 2017 at 10:06

   Hvor er du sød Maja, tak for sofabords-komplimentet 🙂 Vi er også selv ret glade for det, og selvom vi ad flere omgange har overvejet, om det var tid til at skifte ud med et mere klassisk sofabord, så ender vi altid tilbage hos bambusbordet, netop fordi det er en ret fin kontrast til resten af vores møbler!
   Håber du får en dejlig solskinstirsdag 🙂

Kommenter