Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

3. juli 2017

Hej venner, så nåede vi sørme også igennem mandagen, og jeg håber, at den ikke har været alt for ubarmhjertig ved jer! Måske nogle af jer ovenikøbet allerede er gået på sommerferie? Det gad jeg godt var tilfældet herhjemme. Især efter en mandag som er endt med at blive en af de lidt længere. Jeg mødte tidligt på arbejde i morges, blot for at erfare at min computer stadig ikke var kommet tilbage fra vores IT helpdesk, hvilket gjorde, at jeg kom lidt bagud fra start. Resten af dagen gik med møder og et forsøg på at følge med de mange PR aktiviteter, der skulle signes af på på tværs af mine markeder. Jeg endte derfor heller ikke med at komme fra kontoret før klokken 19, selvom jeg startede dagen med gode intentioner om både at nå til træning og hjem og arbejde et par timer på bloggen, inden jeg for alvor kunne holde fri. Efter at have siddet foran computerskærmen i 11 timer på kontoret, var det dog ikke just mere skærmtid, der lokkede, så Mads og jeg trak istedet stikket og nu er vi lige kommet hjem fra en lang gåtur rundt på Vesterbro. Vi gik egentlig begge efter en craving for softice, men det er åbenbart ikke til at finde noget sted på Vesterbro?! Da vi nærmede os Tivoli, var der derfor kun én ting at gøre. 710kr fattigere fik vi vores softice og to årskort, så nu ved vi hvor sommerens isudflugter skal gå hen, haha.

img_2457II Selvom jeg måske ikke lige havde forestillet mig, at skulle bruge så mange penge en helt almindelig mandag, så kan man da kun blive glad af det syn her. Pæn mand, store is – for mit vedkommende med dobbeltkrymmel, mmmm, og lyseblå himmel over Tivoli <3 II

fullsizerenderII Søndag morgen startede sløvt med pæneste granolabowl, yndlingsteen fra Supertea, dyner i sofaen og et afsnit af Girls II

img_2373II Og så har jeg slet ikke fået vist jer sidste uges absolut bedste køb herinde: vores nye safaristol, som det endelig lykkedes mig at finde til en rimelig pris på dba. Den materielle lykke er komplet II

img_2408II Lørdag stod den på kæresteaften på Cicchetti på Nørrebrogade, som vist er nyeste i rækken af de autentiske italienske osteria som skyder op overalt i København. Med en kæmpe kærlighed til det italienske køkken, har vi efterhånden været igennem de fleste; Osteria16, Mangia, Italo Disco, Bevi Bevi og Spaghetteria. Og Cicchetti er en af de absolut bedste, så her kommer vi gerne igen II

img_2421

II Efter Cicchetti besluttede vi os for at trække cyklerne hjem til Vesterbro, og jeg blev nødt til lige at knipse et billede af Mads da vi ramte den fineste solnedgang et sted på vejen. Det er dét, jeg elsker mest ved København om sommeren; det der helt magiske lys og stemning, som byen oser af når solen er på vej ned II

img_2448II Og så er jeg tilbage i bowle-rutinen, som I måske også har kunne fornemme på min instagram story de sidste dage. Igår var det barbequemarineret kylling sammen med quinoa vendt med bredbladet persille og chilisauce, edamame bønner, grillet peberfrugt, cherrytomater, avocado med sort sesam, guacamole, cashewnødder og frisk koriander. Så lækkert II

    Kommenter