Det har jeg på

OOTD: LEOPARDPRINTET NEDERDEL

2. juli 2017

p6270074-kopi p6270102p6270116KAN INDEHOLDE REKLAMELINKS: II T-SHIRT &OTHER STORIES II LEOPARDNEDERDEL GANNI II SANDALER BIANCO (gamle, lignende HER) II CLUTCH ZARA (gammel, lignende HER) II

Åh tænk sig at weekenden allerede er ved at være slut. Jeg er ramt af en seriøs omgang søndagsblues, selvom weekenden har føltes god, lang og rar – præcis som jeg bedst kan lide dem. Jeg kunne bare godt lige bruge én enkelt dag mere. Ligesom jeg gentager over for mig selv hver søndag, haha. 

Nuvel, første arbejdsuge i juli kalder, og juli er heldigvis også måneden, hvor første etape af sommerferien sætter ind, så den kan jeg jo passende starte nedtællingen til. 16 dage. Det er jo lige om lidt. Og outfittet her minder mig om, at sommeren trods alt stadig er over os, og selvom en stor del af den skal bruges på at arbejde, så er juli bare på så mange måder mere spændende end fx november er det.

Billederne her er fra den anden dag, hvor et ophold i regnen tillod, at jeg kunne lufte bare arme og ben – og i min leopardnederdel fra Ganni, som jeg næsten havde glemt jeg havde. Dengang jeg købte den, var det fordi jeg glædede mig til at kunne bruge den med en grå t-shirt, og tænk sig at man så næsten skal helt ind i juli måned, før jeg kommer i tanke om den outfitkombination. Heldigvis fungerede det lige så fint sammen, som jeg havde forestillet mig, så det bliver en kombination, der snart kommer på igen. 

Nu vil jeg hellige mig de sidste timer af søndagen – jeg er kun et enkelt afsnit fra at være færdig med sidste sæson af Girls, og jeg må altså indrømme, at Hannah virkelig er vokset på mig her i sidste sæson. Så meget at jeg nærmest helt kommer til at savne hende, nu der ikke er flere afsnit at give af. Godt Game of Thrones vender tilbage lige om lidt! Apropos mit indlæg med fem ting, du nok ikke vidste om mig, så kommer min rastløshed nok også til at gøre, at jeg kommer til at bruge lidt af aftenen på at læse og svare på jeres kommentarer til mit indlæg fra tidligere idag, hvor jeg gerne ville lære jer lidt at kende. I er allerede en del, der har skrevet kommentarer, og jeg synes, det er noget af det hyggeligste at lære lidt mere om jer, så bliv endelig ved med at dele <3

 • Reply
  Maja Harder
  2. juli 2017 at 23:04

  Elsker virkelig den nederdel !

  • Reply
   merimeri
   4. juli 2017 at 11:12

   Ja, man kan kun blive glad af sådan en omgang leopardpletter ikke? 😉

Kommenter