Hverdagsliv

I DAG SKAL VI SNAKKE LIDT OM … JER!

2. juli 2017

img_1014

Forleden kom jeg forbi et indlæg hos Lillemor Blog, som straks blev bogmærket og mentalt skrevet på listen over inspiration til blogindlæg. I indlægget skrev Tina nemlig og opfordrede hendes læsere til i kommentarfeltet at fortælle lidt om dem selv, hvor længe de havde læst med, deres yndlings-indlæg, og den slags ting, der gjorde, at hun kunne lære hendes læsere lidt bedre at kende. Og det synes jeg, er verdens bedste ide.

Personligt er en af mine største glæder herinde nemlig de skriblerier, vi deler sammen i kommentarfeltet, fordi det er her, jeg får et lille indblik i, hvem I er, jer der sidder derude bag skærmen og læser med. En blog er jo på mange måder et lidt ensomt univers, fordi selve indlægget blot er envejskommunikation, og selvom google’s analyseværktøj har gode bud på, hvor i landet I kommer fra, jeres køn, alder og interesser, så er det alligevel ikke helt det samme, som at høre fra jer selv. Og det vil jeg gerne. Lære jer lidt at kende. Så nu griber jeg Lillemors opfordring og kaster videre til jer. Mon du har mod at gribe den, og fortælle lidt om dig selv? Hvem er du? Hvor gammel er du? Studerer du? Arbejder du? Har du børn? Hvor længe har du læst med? (efter mere end 5 års blogging er jeg spændt på, om der sidder nogle derude der har læst med helt fra start) Hvordan fandt du bloggen? Hvad kan du bedst lide at læse om herinde?

Jeg håber, I vil være med <3

 • Reply
  Kirsten
  2. juli 2017 at 8:56

  Jeg hedder Kirsten, jeg er 21 år og skal i efteråret til at studere. Et studie jeg slet ikke ved om er for mig, men det finder jeg vel ud af. Jeg har læst med i ca. 2 år, og jeg kan egentlig lide at læse det hele – hverdagsting såvel som lidt dybere indlæg, f.eks. Indlægget om at finde sammen igen, var vildt flot skrevet. 🙂

  • Reply
   merimeri
   2. juli 2017 at 11:57

   Så hyggeligt at møde dig Kirsten! Og hvor spændende med studiestart til efteråret – hvad skal du studere? Jeg var godt nok også spændt dengang jeg startede på mit første studie (en bachelor i økonomi), og jeg måtte desværre indse et halvt år inde i studierne, at jeg ikke havde valgt rigtigt, og jeg endte med at droppe ud. Men ved du hvad? Sådan en erkendelse bliver man blot meget stærkere og klogere af! Så skulle det nu vise sig, at dit studie ikke er, som du håber på, så er det meget bedre at sige højt over for sig selv og sine omgivelser, og så tage den derfra.
   Uanset hvad, så er det at starte nyt studie – og kapitel i sit liv – ufatteligt spændende, og jeg håber du får den bedste oplevelse ud af det.
   Tak for din kommentar, og fordi du læser med!
   Knus

 • Reply
  M.
  2. juli 2017 at 10:09

  Lige passeret midt-tyverne og har jointet slut-tyverne, bosat på Nørrebro hvor jeg bor med manden min (som jeg har været kærester med i 6 år). Skriver speciale lige nu og skal snart ud og balancere voksenliv – eller dagpengesystemet, sådan er min branche desværre ligenu 🙈 Følger med fordi jeg kan identificere mig med dig og synes mange aspekter af dit liv ligner mit, hvilket giver anledning til inspiration til ferie-destinationer, spisesteder, indkøb osv. Og så er jeg nok lidt en sucker for de personlige indlæg, hvor du åbner op.

  • Reply
   merimeri
   2. juli 2017 at 12:02

   Uh hvor spændende med specialeslutspurt. Den sad jeg også midt i for to år siden, og det er altså en hel særlig tid, hvor man er lige dele spændt over alt det nye der venter, og panikken over det kapitel, der er ved at være slut. Held og lykke med sidste etape – og med den kommende jobjagt, som jeg i den grad håber, arter sig for dig, selvom du måske synes, at udsigterne lige nu ser lidt sorte ud.
   Tusind for din kommentar – så hyggeligt at lære dig lidt at kende!

 • Reply
  Anne
  2. juli 2017 at 10:10

  Jeg er 27 år gammel, oprindeligt fra Helsingør men har gennem min studietid boet i København. Jeg blev færdig som læge sidste år og har haft min turnus i Vestjylland, hvorfor jeg lettere ufrivilligt har haft et anderledes år, dog med en del pendleri frem og tilbage. Til august flytter jeg hjem til Nørrebro igen hvor jeg bor med min kæreste. Jeg har fuldt din blog, i hvert fald, i 3 år. Måske lidt mere.. 😊 hvad var det nu dit “gamle” blognavn var? 😃 Jeg fulgte oprindeligt din blog pga. dine outfit billeder og er stadig vild med dem, dine “inspirations-indlæg” samt månedens køb. Jeg er dog også blevet ret vild med at du laver flere og flere personlige indlæg og jeg synes først og fremmest at din blog fremstår meget ærlig, og du som en dejlig person 😊og nå ja, bolig inspiration er jeg også fan af 😃 Jeg håber at du vil blive ved med at blogge! God søndag og tak for en god blog! KH. Anne

  • Reply
   merimeri
   2. juli 2017 at 12:14

   Hej Anne, tak for din kommentar, og for at lade mig lære dig lidt at kende. Så hyggeligt!
   Lyder i den grad som lidt af en omvæltning med dit turnusår i Vestjylland, som tør siges at være lidt af noget andet end Nørrebro 😉 Sejt du er kommet igennem og at du lige rundt om hjørnet kan vende hjem til din kæreste på Nørrebro. Er du så heldig at kunne fortsætte på et hospital eller praksis i nærmere afstand fremover?
   Hvor dejligt at du har læst med så længe – og helt tilbage fra de gamle ‘infashionwebelieve’ dage 🙂
   Bare rolig, jeg har masser på hjerte i forhold til bloggen endnu, så der er ikke fare for, mine skriverier hører op lige foreløbig.
   Hav den dejligste søndag. Knus

 • Reply
  Ida
  2. juli 2017 at 18:02

  God idé!
  Jeg er 27 år gammel, oprindeligt fra en mindre by en times tid fra København, opvokset mellem skov og hav. De første år af mine tyvere boede jeg i København, et enkelt semester i Dublin, og i december flyttede jeg så til Paris. I vinters blev jeg færdig uddannet, og står nu og skal finde job i et nyt land (hvor jeg ikke taler sproget yirks!)

  Jeg har fulgt med siden bloggen hed “in fashion we believe” og følger stadig trofast med. Din blog er faktisk én af dem jeg finder mest relaterbar! – Dit liv minder meget om mine veninders hjemme i kbh – og nok sådan jeg lidt forstiller mig at mit ville se ud, hvis jeg stadig boede der. Jeg sluger alt fra boligindlæg til de mere personlige råt! 🙂 Men er i særdeles vild med dine månedens køb indlæg, er altid mega nysgerrige hvad andre bruger deres penge på 😉

  Tak for en god blog!

  • Reply
   merimeri
   4. juli 2017 at 10:14

   He Ida, hvor er jeg altså glad for, at du er med på ideen og har lyst til at fortælle lidt om dig selv. Lyder nærmest som om vi er opvokset det samme sted – jeg er også vant til at have skov og hav tættere på, og må indrømme det er en af de ting, jeg savner mest, ved livet i København. Hvor er det altså bare sejt, at du har taget springet til Paris – jeg håber der venter dig et nyt spændende job lige rundt om hjørnet!

   Så hyggeligt at du har læst med siden “infashionwebelieve” tiden, og at du stadig trofast følger med. At min blog er relaterbar er nok den største kompliment, du kunne give, så tusind tak. Det er nemlig det aller vigtigste for mig, fordi der i blogland og modeverdenen generelt er så mange influenter, hvis liv man kun kan drømme om, og derfor er det rart engang imellem at følge meds hos nogen, man rent faktisk kan spejle sig i – det er i hvert fald også dét der gør, at jeg selv bliver ved med at følge med hos bestemte bloggere.

 • Reply
  Kristina
  2. juli 2017 at 18:05

  Hej 😃 Jeg hedder Kristina og er 30 år! Jeg bor i Esbjerg, er pædagog de fleste timer i ugen, og Les Mills instruktør resten af de arbejdende timer.

  Jeg har læst med en del pr efterhånden. Ikke lige fra starten, men tænker i hvert fald 3-3,5 års tid 😊 Så det er jo tilbage til ‘in fashion we believe’… og tror faktisk navnet gjorde at jeg opdagede bloggen. Søgte vidst bare lidt rundt på fashion blogs, og der lå du så et sted 😜 Er vilde med dine flotte billeder, dine interiør posts, de personlige og ALLERBEDST er dine budget/mdr køb indlæg 👌🏻😊 Jeg tager gerne flere år med 😃

  • Reply
   merimeri
   4. juli 2017 at 10:17

   Hej Kristina, så hyggeligt at hilse på dig, og tak fordi du vil lege med 🙂 Hvor sejt at du både balancerer et arbejde som pædagog og er Les Mills instruktør ved siden af. Jeg elsker min ugentlige body attack klasse, så nu er jeg helt nysgerrig på, hvad hold du underviser? 🙂
   Hvor er det altså dejligt at høre, at du er en af de gamle, trofaste læsere – og at du har mod på at følge med fremover også! Det er virkelig skægt at I er så mange, der nævner de månedlige shopperegnskabs indlæg som en af jeres favoritter – det er også et af de indlæg, jeg altid glæder mig til at lave, så det tyder vist på, at den tradition skal holdes ved længe fremover!

   • Reply
    Kristina
    4. juli 2017 at 19:03

    Jeg underviser Bodyattack og Bodystep 😃 Hvem går du ved!? Kender da et par stykker i Kbh og omegn 😊 Attack er også mit yndlingsprogram ❤️ Jeg får så meget energi af at undervise i det!!

    • Reply
     merimeri
     4. juli 2017 at 21:58

     Ej hvor er det godt at høre Kristina – glad for at høre at du som instruktør får lige så meget energi ud af klassen, som jeg er sikker på deltagerne gør! Jeg går hos Jeanette, som har en time hver søndag på Fisketorvet – hun har fået et barn for ikke så længe siden, så hun har været væk et stykke tid, men er nu tilbage igen. Er vildt glad for at gå hos hende, fordi hun også har en virkelig god energi!
     Bodystep har vi desværre ikke i ret mange centre herovre, ellers gad jeg også godt føje det til træningsrutinen!

 • Reply
  Ida
  2. juli 2017 at 21:05

  Ida, snart 40, Aarhus, 2 børn, gift, arbejder med kommunikation. Kan godt lide din stil – både tøj og indretning. Kan også rigtig godt lide de personlige indlæg.

  • Reply
   merimeri
   4. juli 2017 at 11:11

   Hej Ida, hyggeligt at lære dig lidt at kende. Og sjovt at du også har en baggrund i kommunikation 🙂
   Håber du får en dejlig solskinstirsdag i det jyske!

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  3. juli 2017 at 11:35

  Vi er to søstre på 26 og 30, blogger fra Aalborg og er tossede med marcipanbrød, solskin, dansk hiphop og at læse andres tanker, anekdoter om livet og fjollede hverdagsindlæg (:

  – A

  • Reply
   merimeri
   4. juli 2017 at 11:13

   I lyder altså som et par seje søstre – med god smag i søde sager 😉
   Hyggeligt at lære jer lidt at kende og tak fordi I læser med her på matriklen!

Kommenter