Hverdagsliv

STATUS EFTER FØRSTE UGE PÅ BARSEL

15. juli 2018

Første uge på barsel er gået og tiden siden jeg lukkede min arbejdscomputer sammen sidste torsdag og til nu, virker på en og samme tid uendelig langt væk og som var det igår. Jeg havde gjort mig en masse forestillinger om, hvordan den første tid på barsel skulle fordrives, men på grund af en baby der vendte “forkert“, er ugen endt med at se en hel del anderledes ud end jeg havde troet, og jeg gør nedenfor status over, hvad den har budt på.

 • Antal gange jeg har tjekket min arbejdsmail: 0
 • Antal rugbrødsmadder: 10. For min frokostvariationsskyld kan jeg godt mærke, at jeg kommer til at savne frokostordningen på kontoret. 
 • Antal gange jeg har grædt: 4. Senest igår, hvor jeg blev rørt over, hvor godt spillelisten passede til morgenmadsstemningen #hormoneltype
 • Antal aflyste graviditetsmassager: 1. Endte med istedet at bruge første rigtige barselsdag på Hvidovre Hospital, hvor vi blev introduceret til et forsøgsprojekt med rebozomassage i forbindelse med vendingsforsøget. Et forsøgsprojekt som i sidste ende ikke fungerede for mig. Om jeg er en lille smule bitter over aflyst massage? Ja. 
 • Antal færdiglæste bøger: 1
 • Antal indretningsprojekter: 6. Man kan altså nå at få mange indretningsideer, når man sådan er på barsel.
 • Antal pakkede tasker til fødegangen: 2 
 • Antal timer foran fjernsynet: 10+
 • Antal gange til træning: 0. Så nu har jeg sat mit fitness abonnement i bero. Håber til gengæld jeg kommer afsted til gravid yoga i næste uge. 
 • Antal nye køb til garderoben: 8. Alle sammen til baby vel at mærke. 

  Kommenter