Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

22. oktober 2018

Jeg har mig en rigtig mandag med stort M. Med en baby der har holdt fest det meste af dagen, og en formiddag der indtil videre er gået med skiftevis at trøste overtræt baby og forsøge at trille hende i søvn i barnevognen, mens jeg krydser fingre for hun godt selv kan se det fornuftige i at snuppe en længere lur end 30 minutter. Lige nu sover hun, så 7-9-13 for at det fortsætter. Vi skal nemlig hen og besøge en vuggestue i eftermiddag, og jeg forestiller mig, at det projekt har større succesrate hvis jeg ikke har en grædende baby på armen. Vi må se.

Lige nu udnytter jeg istedet den stille stund til at kigge tilbage på den forgangne uge, og det var altså en særligt rar en af slagsen. Vi havde nemlig efterårsferie sammen med Mads og udover det hyggelige i at være to om det hele, så var det også rart at kunne gøre lidt ekstra ud af hverdagen. Således endte sidste uge både med at byde på en spontan sommerhustur, gåture til afkroge af byen, jeg ellers ikke kommer så ofte, rigeligt med smørbagte fristelser og en hulens masse smil i det strålende efterårsvejr. Hvis ikke sådan et tilbageblik kan hjælpe lidt på humøret en lidt halvdum mandag, så ved jeg ikke hvad kan. 

II Sommerhusholdet i fine rå omgivelser på stranden ved Vig. En dag drømmer jeg også om at få et sommerhus tæt ved skov og hav. Der er så meget lykke forbundet med at være forbundet med naturen på den måde II

II Inden Mads, Nola og jeg vendte snuderne hjem mod København onsdag, kunne vi spise frokost i den dejligste middagssol i terrassen ved sommerhus. Ren idyl. Jeg er med på, at den underliggende årsag til det vanvittige oktober vi har haft, ikke er til at spøge med, men det har nu været rart at kunne holde efterårsferie i høj sol og med temperaturer der minder om en lun sommerdag II 

II Drikkepause for både Nola og jeg. Jeg er så glad – og også lidt lettet – over, at jeg ikke har det svært ved at amme i det offentlige rum. Det er så fint et øjeblik mellem mor og barn, og så længe man tager en smule hensyn til sine omgivelser, har jeg ikke de mindste skrupler over at åbne op til mælkebaren på cafeer osv. II

II En onsdag aften lige efter mit hjerte – sæsonfinale på Gift ved første blik (og sikke en finale, hva’? Jeg blev helt rørt over at se både Stefan & Vanessa og Michael & Kathrine vælge hinanden til på den måde), bland selv slik, yndlingste … og sovende baby II

II Nola er lige for tiden svært begejstret over sit spejlbillede, og moderen forstår det godt. Jeg sætter cirka i samme smil, når jeg kigger på Nola. Der er seriøst intet, der kan få mig til at glemme søvnlæse nætter, tissetrang og sult – nuvel, min egen – som når Nola stikker mig et af hendes smil. Heldigvis er hun ikke nærig med dem, så det er brændstoffet til, at hverdagen løber rundt II

II Weekendstroll på Assistens Kirkegård. Farverne ♥ Og min nye frakke fra H&M, som blev hentet hjem fra pakkeboksen samme morgen, og straks blev indviet. Er den ikke bare ualmindelig fint? II

II Generelt kan jeg slet ikke få nok af efterårsfarverne i disse dage, og man skal altid gøre sig selv den tjeneste at huske at kigge op. På trækronernes gyldne farver, lyset, der giver bygningerne det fineste skær, og den klare, køligblå himmel som krydderi på toppen II 

    Kommenter