Det har jeg på

SØNDAGSLIV + TIP OM KASHMIRFRAKKE MED RABAT

21. oktober 2018

II H&M KASHMIR FRAKKE II H&M BLUSE (gammel) II ASOS DENIM NEDERDEL (udsolgt, men lignende HER) II PROENZA SCHOULER PS1 TASKE II NEW BALANCE 990 SNEAKERS II 

Glædelig søndag, venner!

Jeg har sneget mig til lidt blogtid, mens Nola sover i barnevognen. Mads er ude og spille paddle tennis med en kammerat, så jeg har baby-vagten denne søndag, og eftersom Nola har fundet på en ny “sjov” leg, hvor hun kun sover lur 30 minutter ad gangen (hej 3. tigerspring), er jeg spændt på, hvor langt jeg når med skrivet her, før hun vågner. Jeg krydser fingre for, at den omvendte karmalov gør sig gældende, så det at jeg har skrevet det herinde, at vi håber på en barmhjertig søvngud, gør, at hun rent faktisk sover. Under alle omstændigheder gør jeg nok klogt i at fatte mig kort, og finde de hurtige skrivefingre frem. Det indlægget egentlig også skulle handle om var et rart og nemt efterårsoutfit, som jeg var iklædt i fredags. Med ny yndlingsfrakke – denne kashmir sag fra H&M – prikket bluse samme sted fra, denimnederdel og sneakers. Frakken kan i øvrigt resten af dagen erhverves med 20% rabat, hvis du er Club medlem (ellers kan du lynhurtigt blive det) og det er altså en fin rabat at få med på en klassisk frakke i en lækker kashmirkvalitet der formentlig vil udgøre det for en fin opgradering i de flestes samlinger af overtøj. Jeg føler mig i hvert fald virkelig godt klædt på, når jeg ifører mig den, og så gør det jo ikke noget, når overtøj kan bære et outfit i sig selv når vi når denne tid af året. 

    Kommenter