Det har jeg på

OOTD: WEDNESDAY BLUES

28. juni 2017

p6250037-kopip6250020 p6250045KAN INDEHOLDE REKLAMELINKS: II SKJORTE NEO NOIR II NEDERDEL ASOS (gammel, lignende her) II SNEAKERS ASICS II CLUTCH ZARA (gammel, lignende her) II

Tænk sig at vi allerede er halvvejs mod weekend. En tanke der gør mig lige dele panisk og glad – panik fordi tiden går alt, alt, alt for stærkt, og glad fordi weekender trods alt har det med at være ugens højdepunkt. 

Nåh men mens jeg lige prøver at komme i tanke om en måde, at få tiden til at sætte farten lidt ned på, så øver jeg mig istedet på at få så meget som muligt ud af dagen – en slags genvej til at få dagen til at føles længere, tænker jeg. Idag starter jeg fx dagen med en træningsaftale med en veninde inden arbejde. Det er sådan en rar start på dagen, og dejligt lige at klemme et venindegensyn ind allerede fra morgenstunden. Efter arbejde tager jeg et smut til Hellerup for at hente et længe ønsket møbel (mon nogen kan gætte, hvad det er?), og derefter skal vi til onsdagsmiddag hos Mads forældre. 

Indlæggets titel, Wednesday blues, er derfor heller ikke helt retvisende, for med sådan et onsdagsprogram kan det næsten kun blive en god dag. Til gengæld passer titlen godt til det farvetema, jeg kørte i søndags; blåt med blåt på. Skjorten er en nyere sag fra det danske highstreet mærke Neo Noir, som jeg først for nylig har stiftet bekendtskab med. Jeg manglede en velsiddende stribet skjorte, og til 399kr har denne været en helt perfekt tilføjelse til min basisgarderobe. Sammen med en klassisk denimnederdel og magelige sneakers udgjorde det et ret perfekt søndagsoutfit.  

    Kommenter