Det har jeg på

WHAT I WEAR // A LITTLE HINT OF BLUE

8. januar 2016

03012015

II SUIT WOOL COAT II H&M CASHMERE KNIT II CUSTOMMADE CLASSIC SUIT PANTS II ISABEL MARANT BOBBY WEDGES II PROENZA SCHOULER PS11 TINY BAG II

Ta da, hermed min nye taske i aktion. Jeg er allerede vildt glad for den, så jeg har glædet mig til at vise jer den. Kan I lide den?

Tasken blev akkompagneret af endnu et nyt køb; sorte slacks fra Custommade. Mine klassiske herrebukser fra Whyred var desværre blevet for store, så planen var at finde et par nye under januarudsalget. Og jeg var virkelig mange modeller igennem uden den store succes. Indtil jeg faldt over disse. Desværre var de ikke på udsalg, men jeg slog til, og er glad for igen at have et par velsiddende klassiske bukser i garderoben.

Er I ellers klar til weekenden? Jeg går en stille og rolig en af slagsen i møde. I aften skal vi til koncert med Phlake, og dét glæder jeg mig til, selvom jeg er lidt spændt på, hvad den byder på, eftersom jeg kun kender til 3 sange, han har udgivet. Så enten bliver det en virkelig kort koncert eller også får jeg udvidet min musikhorisont en del, hah.

 • Reply
  Ida
  8. januar 2016 at 16:21

  Den er så pæn Line og elsker den blå farve 🙂
  Det lyder som en rar weekend du har i sigte 🙂
  Jeg skal selve til 30 års fødselsdag.

  • Reply
   infashionwebelieve
   10. januar 2016 at 18:52

   Jeg er også dødforelsket i farven. Er så glad for, at jeg har valgt denne fremfor en sort!
   Og sikke en 30 års det har været, at dømme ud fra din Snap story 😉 Det så i den grad festligt ud!

Kommenter