Det har jeg på

NY LEOPARDNEDERDEL OG SPONTAN ONSDAGSDATE

15. marts 2017

p3120006p3120014p3120064II H&M ULDFRAKKE II H&M KASHMIR STRIK II ZARA LEOPARD NEDERDEL (LINK HER) II OTHER STORIES STØVLER (LINK HER) II PROENZA SCHOULER PS1 TASKE (LINK HER) II

Jeg har for første gang i denne uge en aften hjemme på Nørrebro uden planer, og selvom jeg nok så småt burde gå igang med at pakke til Rom og få gjort lejligheden klar til weekendens Airbnb gæster, så er det altså bloggen der trækker i aften. Har nemlig glædet mig til at vise jer min nye røde leopardnederdel i aktion.

Som jeg skrev i sidste uge, så har jeg en forkærlighed for leopardprint, og selvom rød leopard måske nok ikke er en typisk investering til basisgarderoben, faldt jeg for den med det samme jeg spottede den i Zara, og den kom ret hurtigt med hjem. I søndags brugte jeg den sammen med en klassisk mørkegrå cashmerestrik og flade støvler, og jeg synes nederdelen fungerede som en ret fin kontrast til det ellers simple outfit. Jeg følte mig i hvert fald vældig søndagssmart, og outfittet viste sig perfekt til en spontan søndagsdate bestående af en tur i biografen efterfulgt af sushi.

Og apropos spontane aftaler, så skulle jeg egentligt have været sammen med min veninde Charlotte i aften, som desværre måtte aflyse. Istedet blev jeg lokket med på Nørrebro ølbaren BRUS til en midtuge øl. Og det kan altså anbefales. Både BRUS og midtugeøl, hehe. Er der nogle af jer, der har været på BRUS? Hvis ikke, så kan jeg afgjort anbefale det. Der er så hyggeligt – og de har pænt interiør med hyggelige båse, monstera planter og Børge Mogensens folkestole, hvilket man altså også høster lidt point for i min bog. Udvalget af øl er stort uden at blive for uoverskueligt og taget i betragtning, at de kun serverer specialøl, er priserne rimelige. En ny Nørrebro favorit. Blandt mange. Området er virkelig vokset på mig, og mens jeg altid har tænkt, at Nørrebro var lidt for ungt og råt og småt til mig, så er jeg nu næsten helt ærgerlig over, at min tid på Nørrebro er forbi om blot et par uger. Heldigvis venter der mig noget andet godt, men det kræver sit eget indlæg.

p3120023

    Kommenter