Det har jeg på

OOTD: LEOPARD LOVE

13. juni 2018

II &OTHER STORIES T-SHIRT (lignende HER) II MUNTHE NEDERDEL II COCCINELLE TASKE II H&M SANDALER (gamle)

Vi er tilbage fra Paris, og efter et døgn hjemme i København der mest af alt gik med arbejde, vasketøj og ompakning af kufferter, så er vi nu på vej mod næste ferieetape. Indlægget her bliver skrevet fra flyveren på vej mod Faro i Portugal, hvor vi skal tilbringe den næste uge i lavt gear. Og med en baby i sædet bag mig som indtil videre har skreget siden vi lettede for halvanden times side. Jeg har lige delt ondt af mig selv og af barnets mor, som jeg godt ved er mindst lige så frustreret over situationen, som vi andre er. Det må gøre så ondt i ens mor-hjerte, når baby er utrøstelig på den måde, og jeg får lidt koldsved ved tanken om, at den virkelighed også snart er vores … Nåh, men indtil da vil jeg lige gå all in på at nyde vores sidste ferie – en slags babymoon – bare Mads og jeg, inden det er tid at starte på kapitlet som forældre. 

Indlægget i dag skulle handle lidt om min nye leopardnederdel fra Munthe. Ja sgu. Jeg har købt endnu en leopardsag til garderoben, og jeg knuselsker den allerede. Egentlig havde jeg troet, at den først ville komme i brug post-fødsel, men mit held ville det, at jeg stadig kunne klemme maven ned i den (sender en kærlig tanke afsted til barmhjertige elastikker), og jeg har derfor stort set ikke haft andet på i Paris. Føler mig vældig smart i den, og det er altså ikke hver dag, at man som gravid på 7. måned og med +10kg på kroppen er i selskab af den følelse, så den dyrker jeg lige lidt og skambruger nederdelen indtil Mads hinter om, at jeg måske skulle tage noget andet på. Hvis han altså tør kaste sig ud i sådan en diskussion med en højgravid. Jeg er ikke sikker på, at jeg turde … 

Nåh, lagkagehusets chokorug spiser jo ikke sig selv, så jeg vil vende tilbage til mine flyvesnacks og grædende baby som baggrundsstemning. Jeg tjekker ind igen fra Portugal. Hav en dejlig onsdag, venner. 

 

 

    Kommenter