Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

11. juni 2018

Godmorgen og glædelig mandag fra Paris. 

I skrivende stund ligger jeg under dynen på vores værelse på Hotel Paradis, Mads har lige hentet croissanter til os fra Du Pain et Des Idees, som efter sigende skulle være byens bedste croissanter (og efter at have et par stykker at sammenligne med nu, er jeg tilbøjelig til at være enig), som bliver spist i sengen, og jeg har linet up til lidt blogtid inden vi skal ud og have brunch. Tænk hvis alle mandagspostkort kunne blive skrevet på den måde. 

Vi har virkelig haft nogle skønne dage i min europæiske favoritby, og jeg glæder mig til endnu en dag hernede, som skal bruges på at få fyldt de sidste huller i kufferten op og indtage de sidste franske kalorier, inden turen går hjem i aften. Jeg skal nok vende tilbage med endnu flere glimt og anbefalinger til Paris, men lige nu gælder det tilbageblikket på sidste uges favoritstunder. 

II Jeg synes, det er sådan en rar hverdagsluksus at have en morgenmadsaftale i kalenderen inden en arbejdsdag. I tirsdags satte jeg derfor min veninde Christina i stævne til solskin, hyggesludder og pæn morgenmad hos Bistro Royal II

II Flot ferietype i pæne omgivelser på Coutume. En super hypet kaffebar i Paris II

II En tirsdag aften af de bedre; i selskab af syndige cheesecakes fra Desserthuset, som er altid er en success II 

II Udsigten fra vores hotel i Paris da vi ankom fredag aften. Hvis vi en dag skulle flytte et par år til udlandet, så er både Mads og jeg enige om, at Paris ligger ret højt oppe på ønskelisten II

II Overflod af roser på vores spisebord. Rosenbusken foran vores vindue trængte desværre til at blive skåret kraftigt ned, men så er det i det mindste godt, at man kan få den fineste buket roser ud af de afskårne grene II

II Søndagspandekager på Season. Personligt synes jeg måske nok det bliver lige syndigt nok, når pandekagerne er placeret på en sø af karamelsauce, men smag og behag. Pandekagerne i sig selv var et hit, og morgenmaden  i øvrigt virkelig værd at gå efter II 

II Jeg kunne simpelthen ikke dy mig for at købe en lille ting til Mads i anledning af fars dag i tirsdags, også selvom far-titlen endnu ikke helt er i hus. Han fortjente bare lidt opmærksomhed, fordi hele det her graviditetshalløj jo handler rigtig meget om hvad der sker med min krop, og hvordan jeg har det, men Mads har simpelthen været så skide god undervejs til at støtte, opmuntre og tage fra, og det skal dælme også anerkendes. Han er verdens bedste kommende far ♥ II

II Søde turisttyper med Eiffeltårnet i baggrunden. Man har ligesom ikke rigtig været i Paris uden at have udsyn til det ikoniske vartegn på ét eller andet tidspunkt i løbet af turen, så selvom vi tog den lidt på afstand, så kom billedet i huset – omend jeg ønsker min en længere selfie-arm, haha II

    Kommenter