Det har jeg på

NYT ÅR I NYE OG GAMLE FJER

2. januar 2019

II GANNI FRAKKE II ARKET SKJORTE II H&M JEANS (lignende HER) II ADIDAS YUNG-1 SNEAKERS II H&M HALSTØRKLÆDE II PROENZA SCHOULER PS11 TINY II

Starten på det nye år bruges i en rar kombination af gamle og nye garderobefjer. For mens frakke, skjorte, jeans og taske alle har en del år på bagen, så har jeg i december nemlig både købt nyt uldhalstørklæde og sneakers, som blev luftet til billederne her. Jeg er vild med valnøddefarven på tørklædet og skoene er muligvis de mest behagelige, jeg nogensinde har ejet. I modsætning til mine Hi-Tec sneakers, som jeg desværre nok må erkende, er købt for små. Øv. Næste sko-investering skal være Adidas Temper Run, og så krydser jeg fingre for, at vinteren bliver mild nok til, at jeg ikke kommer til at fortryde at mit vinterstøvlebudget istedet er gået til sneakers.

 • Reply
  Line
  5. januar 2019 at 10:27

  Hvilken størrelse har du dine hi-TEc i? Måske du kunne være interesseret i at sælge dem? 🙂

  • Reply
   merimeri
   6. januar 2019 at 20:23

   Hej Line, jeg har dem i en str. 38, og kunne godt være interesseret i at sælge dem 🙂

 • Reply
  Line
  7. januar 2019 at 12:18

  Hvordan er de i størrelsen? Bruger du normalt 38 i andre sko? Og hvad tænker du mht pris? 🙂

Kommenter