Det har jeg på

FRAKKEFORNØJELSE OG WEEKENDGLÆDER

30. oktober 2015

checked-coat-outfit-inspiration

II H&M CHECKED COAT II MAGASIN BLOUSE II GANNI SILK LACE SHORTS II VAGABOND PUMPS II PROENZA SCHOULER PS1 BAG II

Nåh men jeg kunne altså ikke lade frakken hænge 😉 Da jeg med H&M app’en kunne få 25% på en valgfri vare, var valget pludselig ikke så svært længere, og med hjem kom den. Den blev indviet med det samme og har indtil videre været en stor fornøjelse. Tilbuddet om 25% gælder i øvrigt til og med på søndag. Online skal du bruge koden 3169 og i butikkerne skal du blot vise tilbudet inde på app’en.

Også shortsene er nye, og de er det perfekte eksempel på, hvor farligt det bliver for mig (shopping-wise) at arbejde inde midt i byen, haha. Det er så nemt liiige at gå en tur rundt og lure på vej hjem. I onsdags slog jeg fx vejen forbi Magasin, hvor jeg på et stativ med restudsalg faldt over blondeshortsene her fra Ganni. Kiggede også på dem sidste år, men var for nærig til at give fuld pris, og fandt dem aldrig på udsalg. Altså indtil i onsdags. Nu er de mine, og selvom jeg til en start var lidt betænkeligt over, hvorvidt det ville fungere med strømpebukser til, så synes jeg faktisk, det endte med at fungere ret godt, og jeg høstede da også flere komplimenter for dem på job. Kan I lide dem?

Nåh det blev til en frygtelig lang snak om tøj. I virkeligheden ville jeg fortælle om min weekend, som jeg glæder mig ekstraordinært meget til. For det første har weekend fået en helt ny (og endnu bedre) betydning, nu hvor der er fuld fart på hverdagene med arbejde. For det andet er det lykkedes mig at fylde denne weekend op med udelukkende fantastiske planer, hvilket blot gør glæden endnu større. Mads afleverer speciale i dag, så når jeg i eftermiddag kan pakke computeren sammen og holde weekend, har vi planer om først at smutte i Tivoli, hvor vi lige kan nå at få Halloween med, derefter en drink eller to på NOHO i kødbyen for at fejre, inden vi har bord på Retour Steak, som i min optik er et af byens bedste steakhouses både på pris og kvalitet.

Lørdag skal jeg til et alumni netværksmøde med mine gamle venner fra CBS Case Competition, hvor vi bl.a. skal høre et foredrag med Soulaima Gourani, som er en enormt inspirerende og dygtig erhvervskvinde, debattør og foredragsholder. Søndag har jeg en stand på Onkel Dannys Loppemarked og om aftenen skal Mads og jeg til koncert med Jamie XX i Vega. Nedtællingen til weekend er hermed sat igang!

Glædelig fredag, venner.

 • Reply
  StyleStories
  30. oktober 2015 at 13:30

  Den er virkelig pæn! Har (selvfølgelig) også luret på den

  • Reply
   infashionwebelieve
   30. oktober 2015 at 13:58

   Håbede, jeg kunne regne med dig søde Mette 😉 Minder den egentlig ikke lidt om den ternede, du også har?

   • Reply
    StyleStories
    31. oktober 2015 at 11:41

    Jo lidt, og så alligevel ikke, den er ret anderledes i både snittet og materialet. Og også farven 🙂 Se den her: http://stylestories.dk/2014/11/outfit-den-ternede-frakke/

    • Reply
     infashionwebelieve
     2. november 2015 at 11:15

     Nåh ja, det kan jeg godt se, Jeg huskede den mere blålig i farven. Så kan du da sagtens forsvare endnu et frakkekøb 😉

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  31. oktober 2015 at 21:15

  Virkelig skøn jakke du har fået med dig hjem :-). Er også ret vild med shortene og den fine detalje 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   2. november 2015 at 11:15

   Tak søde Katrine. Den har også været flittigt i brug hver dag siden. Og ja, synes også detaljen med blonden, gør shortsene lidt sjovere.

Kommenter