Boligindretning

LIVING // ELISABETH HEIERS DRØMMEBOLIG

1. november 2015

Elisabeth-Heiers-home.-Bathroom-concrete-floor Elisabeth-Heiers-home.-Bathroom-with-skylight Elisabeth-Heiers-home.-Entryway Elisabeth-Heiers-home.-KitchenJeg bliver nødt til at dele den her vildt lækre bolig, som jeg faldt over forleden. Det er den norske designer, stylist og fotograf Elisabeth Heier, som er heldig at kunne slå sine folder her til daglig. Jeg er vild med den gennemførte enkelhed, det gennemgående skandinaviske design og den måde hun får elementer af naturen indarbejdet på. Særligt hendes badeværelse, har jeg sendt lange, misundelige blikke efter, og jeg prøver lidt af bruge det som afsæt for indretningen af vores eget badeværelse.

Elisabeth har i øvrigt en blog af samme navn, som også er et besøg værd. Den finder I her.

    Kommenter