Boligindretning

DYNEDRØMME OG 40% RABAT HOS ELLOS

26. maj 2019

Indlægget er udgivet i samarbejde med Ellos

II 1 II 2 II 3 II 4 II

Jeg dimser stadig rundt på livet løs i vores soveværelse. Prøver nye indretningsideer af, og nyder at have god tid til at falde helt på plads i rummet. Det er min yndlingsfase, den her, der hvor rammerne for rummet er på plads, og det bare er alt fyldet, der skal på plads. De detaljer der gør rummet til et leverum. Jeg kan bruge lang tid på at nusse om de detaljer, men det gør mig ikke spor. Hellere ende med det helt rigtige frem for at ende med halvhjertede, forhastede beslutninger. Dem har jeg i tidens løb gjort lidt for mange af, ahem.

Én af de detaljer jeg lige nu lurer på, er sengetøjet. En ting jeg ikke tidligere ville have tilskrevet den store betydning for følelsen for rummet, men som jeg nu synes, er en lige så vigtig del af helheden, som sengen i sig selv er det. Knitrende, luftige dyner med blødt sengetøj, man ikke har noget imod ligger fremme uden at skulle gemme det væk under et sengetæppe. Jeg elsker, at sengetøjet er blevet en ting på lige fod med dyner, som man gerne kaster lidt ekstra efter. Tænk også hvor mange timer man bruger med sengetøjet mod sin hud. Det manglede da bare, at man under sig selv at ligge godt og blødt.

Således skal vi have investeret i et sæt lækkert sengetøj. Aller helst økologisk. Og i en sart, støvet farve som lysegul, lyseblå, okker eller lyseblå, som vil passe så fint til soveværelsets øvrige farver. Hos Ellos har jeg fundet frem til fire bud på drømmende fint sengetøj. Fra vasket bomuld og bomuldssatin over i den helt fine franske hør, der har den egenskab, at det både absorberer fugt, og transporterer kropsvarmen væk, hvilket er genialt her i sommervarmen. Alle er de Oeko-Tex-certificerede, hvilket garanterer, at de er testet og fri for sundheds- og miljøskadelige stoffer.

Husk i øvrigt at du stadig kan nå at gøre brug af rabatkoden, der giver 40% på dyreste vare hos Ellos. Gælder udvalget tekstiler, indretning (ikke møbler), belysning og tøj, og på ikke-nedsatte varer. Rabatkoden, der er 460008, gælder indtil 31/5.

KLIK HER for at komme til udvalget af fine tekstiler.

 

    Kommenter