Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

27. maj 2019

Hej venner, glædelig mandag! Efterårsmandag, fristes man næsten til at sige. Er det bare mig, eller føles sidste mandag med den lunende sol og temperaturer, der tillod bare ben og tæer i det fri, lysår væk? Maj-vejret lader altså lidt tilbage at ønske, og jeg er så småt ved at indstille mig på, at vores sommerferie, der starter på torsdag, bliver en kold og regnvåd fornøjelsen. Øv! Da vi besluttede os for en sommerferie i det danske, havde vi selvfølgelig håbet, at det ville være med en sommer á la sidste år som baggrundskulisse. Heldigvis har vi fundet et sommerhus på Fanø, der er så fint, at det ikke gør noget, hvis vi en stor del af tiden kommer til at være indendøre, så det skal alt sammen nok gå. Også selvom det bliver i regntøj istedet for bikini. 

Ovenpå en ualmindelig rar weekend, er jeg i den grad klar til at kaste mig over den nye uge. Med en del blogarbejde, der venter, hverdagspraktik, feriepakkenelliker og der ind imellem et par hyggelige aftaler. Blandt andet eftermiddagshygge med en veninde i dag og en frokostaftale på onsdag. Jeg glæder mig til det hele. Men mest af alt til feriestart på torsdag. Mandag, lad os komme igang. Først og fremmest med et fint tilbageblik på sidste uges rarheder … 

II Hyggeligste mandagsstund med babypicnic og luft under fødderne i Kongens Have. Meget kan man mene om byens vel nok mest centrale park og al den leben, der altid er derinde, men hyggelige små kroge skorter den altså ikke på II

II Belønningen for at have slået den ikke-officielle rekord i hvor hurtigt et IKEA besøg kan overstår. Under tyve minutter tog det mig at klare en håndfuld returvarer og at købe en højstol, vi kan have med på ferien. Jeg fejrede med lun kanelsnurre i skødet på vej hjem. De små hverdagsglæder, I ved … II

II Nola er begyndt at tage de første spæde skridt med hendes fine gåvogn, hun fik i julegave af farmor og farfar. Og hun er ved at revne af stolthed over det. Tænk sig at det lille bitte menneske snart kan gå. Kravle har hun stadig ikke fået fidus til, og hun møffer istedet stadig lystigt rundt på maven, så vi er spændte på, om hun ender med at gå, før hun kan kravle, eller om hun mon snart knækker koden til sidstnævnte II

II Torsdag morgen udnyttede vi, at vi alligevel var tidligt oppe, og besluttede at tage morgenmaden ude i byen. Og her må jeg altså lige slå et slag for morgen setuppet hos Absalon. Så hyggeligt og uformelt med plads til spisende i alle aldre. Vi nød godt af lækker morgenkomplet, der nærmest ingenting kostede, og Nola fik yoghurt og gnaskede lidt i en bolle fra sin højstol. Føltes helt weekendagtigt, og Mads og jeg havde helt optur, over at kunne starte en hverdagsmorgen på den måde. Det kommer vi til at gøre igen! II

II SMUKKESTE fredagslevering. En buket vilde blomster arrangeret af Stalks and Roots, og leveret sammen med den nye Lush & Lovely vase fra Erik Bagger (modtaget i gave). Det gør mig helt ondt, at jeg er nødt til at kassere buketten onsdag, når vi tager på ferie, for jeg har lyst til, at den skal pynte herhjemme læææænge II

II Spontan lørdagstur for at indvie de nye cykelsæder. Og Nola elskede det. Vi cyklede ned til H15, og nød en øl i solen, og det var simpelthen så rart at kunne komme lidt hurtigere ud af døren, end når klapvognen skal pakkes og med på tur. Fagre nye verden, der nu åbenbarer sig for os II

 • Reply
  Julie Koch
  27. maj 2019 at 14:16

  Så dejlig en uge! Fine små glimt! 💛

  PS. Den der buket, den sender du bare mod Nørrebro 😍🌸🌸

  • Reply
   merimeri
   28. maj 2019 at 20:47

   Jeg kommer desværre ikke lige forbi Nørrebro Julie, men hvis din vej til gengæld bringer dig til Vesterbro i morgen, så skal du være mere end velkommen til at overtage buketten!

 • Reply
  Maja
  27. maj 2019 at 17:55

  Hej Line, vil du mon dele, hvilke cykelsæder I har, og om I er glade for dem? Vi har en datter på samme alder og vil også nyde snart at kunne tage på cykeltur, men synes, det er lidt en jungle, hvad man skal vælge, så lidt inspiration ville være dejligt 🙂

  • Reply
   merimeri
   28. maj 2019 at 20:46

   Det vil jeg i hvert fald Maja. Vi har købt Yepp Maxi Easy Fit, som har vundet flere store tests. Indtil videre er jeg rigtig glad for valget. Der er god siddekomfort, og Nola sidder godt fastspændt. Til Mads burde vi istedet have købt et sæde, der monteres fortil, for det er lidt bøvlet for ham at komme på cyklen nu sædet sidder bag sadlen.

 • Reply
  Maja
  28. maj 2019 at 10:54

  Har du et link til det sommerhus Skal boi på Fanø? Vi skal også til Fanø i sommerferien nemlig 🙂

Kommenter