Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

7. september 2021
II Åh hvor har jeg savnet det her. At klæde mig på til fest! Således var det en udsøgt fornøjelse at være afsted til bryllup i sidste weekend, ikke mindst fordi jeg havde denne flotte mand ved min side II

Et lille pip her fra mig i morgenmørket. Jeg har Evi sovende i min arme, efter en tidlig tur i mælkebaren, og jeg tør ikke flytte hende over i hendes seng, af frygt for at vække hende, da det er her omkring hun normalt står op. I stedet vil jeg forsøge mig med et blogindlæg skrevet kun med venstre tommelfinger. Hvad man ikke gør for at forlænge stilheden herhjemme.

Når dagen for alvor gryr har jeg udsigt til sådan en rigtig voksen-tirsdag; først tid hos lægen til screening for celleforandringer (efter et tidligere forløb med svære celleforandringer og keglesnitsoperation har jeg altid lidt uro i sindet op til screeningerne). Derfra direkte videre til Bella Centret og mit 2. vaccinestik. Med Moderna, som lader til at være den de fleste oplever værst bivirkninger ved. Ved første stik slap jeg afsted med en temmelig øm arm, men er godt nok spændt på, om jeg er lige så heldig denne gang. HÅBER! Ellers har jeg da en undskyldning for at kalde sofatid og snacks i rigelige mængder.

Denne omgang små rare glimt er samlet sammen fra de sidste par uger. Og der er ferieglæde og sensommerbegejstring i fuldt flor. God fornøjelse og glædelig tirsdag til jer 🧡

II Magisk morgenstund med udsigt til lyngmarker så langt øjet strakte bag til, og solen der stod op over Østersøen foran os II
II Fineste sommerhus, som vi brugte halvdelen af vores Bornholmer-ferie i. Især var jeg vild med det lyserøde soveværelse. I kan finde huset HER II
II Højt humør over septemberdage med strålende sol på yndlingsøen II
II Det herlige afkast efter at have været på æblerov i vores gård. Æbletærte á la Valdemars Ro II
II Jeg er gået all in på sensommerstemningen herhjemme. Med lækre blommer og smukker blomster i gyldne toner II
II Jeg er helt på halen over hvor rart september er kommet fra land. Tænk at man endnu kan sidde udenfor og spise, her i skyggen af førnævnte æbletræ, og omgivet af kærlighed II
II En spontan tur forbi Ritas Blå Lopper, der holder til på Sønder Boulevard den første søndag i hver måned, bragte de her herligheder med sig. Pæne prikker til mig, OshKosh til Evi og en ny bog til samlingen til Nola. Det var på Nolas initiativ at hende og jeg trillede afsted med Evi på loppemarked, og det var simpelthen så hyggeligt at lede efter gammelt guld sammen med hende, mens Evi sov i vognen II

    Kommenter