Hverdagsliv

FREDAGSPOST (PÅ EN LØRDAG)

28. september 2019

Godmorgen venner, glædelig weekend.

Jeg nåede den ikke i går, min fredagspost, men jeg håber, at hvis jeg kommer tidligt fra start i dag, så går det også an med et weekendskriv denne lørdag morgen. For mit vedkommende føles det alligevel som om weekenden først rigtig tæller fra i dag. Mads var nemlig ikke hjemme i går, så jeg havde en fredag i mit eget og Nolas selskab. Hvilket også var fint, men ikke så fredsommeligt, som jeg foretrækker min fredag aften at være. Den tager vi revanche på nu. Med fuldt overlæg er vi nemlig stået op til en weekend med minimalt på programmet. Vi trænger til at have tid at nulre lidt rundt herhjemme. Til at komme i mål med nogle af de gøremål, vi har forhalet lidt for længe, som fx rengøring. Oprydning. Måske sågar malingen af den væg på Nolas værelse, som efterhånden i en måneds tid har ventet på at den prøvemalede firkant skulle vokse til resten af væggen. En tur i svømmehallen med Nola vil vi også gerne. Og så trænger jeg til at komme et smut hen forbi træningscentret, hvor det efterhånden er et par uger siden, jeg sidst har sat mine ben. Bloggen, den gad jeg også godt nå et par skriv til. Jeg har en lang liste med ideer, der bare venter på tiden til at omsætte dem til ord.

Herefter kan jeg vidst ikke klemme flere ambitioner ind for weekenden der helst skulle bruges på så lidt som muligt, ahem. Vi må se. Måske jeg ikke når halvdelen af, hvad jeg godt gad. Og det er også helt okay. Inden jeg ser mig om, er det jo weekend igen.

Jeg håber også, jeres weekend er belagt med gode intentioner og rare planer. 

Ellers er der lidt blandede weekendideer at plukke fra her.

  • Har du fået set Greta Thunbergs skelsættende åbningstale til FN i mandags?
  • Eller læst denne spændende kronik af psykolog og forfatter Frej Prahl, der sætter spørgsmålstegn ved gevinsterne over at overmærke to måneders barsel til fædre. 
  • I dag er der loppemarked hos Absalon fra 10-15, og med alle boderne udsolgt, er der lagt op til en dag fyldt med loppefristelser.
  • I morgen er der baby- og børneloppemarked hos Family Zoo fra 10-16 på Østerbro. Oplagt anledning til at få købt ind til efterårs- og vintergarderoben, og så ovenikøbet med god samvittighed. 
  • Det er også søndag at den længe ventede nye metroring endelig kan indvies. Der er dømt folkefest på både Frederiksberg St og Rådhuspladsen. Sidstnævnte byder på live musik med bl.a. Freja Kirk, Pernille Rosendahl og Søren Huss. Det fulde program kan ses her

    Kommenter