Hverdagsliv

Efterårstanker om bordeaux

19. juli 2012
Nu jeg alligevel var inde på hm.com at lure, så kunne jeg jo ligeså godt tjekke deres efterårsvarer ud. Deres nye katalog lå i postkassen igår, så havde i forvejen lige skimmet igennem de nye varer igennem, og gudskelov for min økonomi, så var fristelsen begrænset. Da jeg gik i folkeskolen brugte vi piger altid frikvarterne på at sætte krydser i det nye H&M-katalog;, for at få et overblik over hvor meget vi ikke mente vi kunne leve uden. H&M-;ønskelisten dengang kunne snildt snige sig op på flere tusinde kroner, hvilket mit shoppebudget i 7.-8. klasse ikke rigtig kunne matche 😉 Heldigvis har jeg lært at begrænse mig lidt i forhold til mine H&M-k;øb, men det var nu tider dengang H&M;’s katalog, var for mig, hvad Fætter BR’s julekatalog er for en 6-årig 😉
Men men, en af de ting jeg med det samme blev fristet af fra det nye katalog var de bourdeaux-røde fløjlsbukser. De ligger nu parat i min virtuelle indkøbskurv, og venter på jeg skal beslutte mig for et det er nogle jeg ikke kan leve uden. Bordeaux er lidt af en genganger fra sidste vinter og hvis man skal tro på H&M;, så får farven i aller højeste grad lov til at være essentiel i den kommende sæson også. Nu er røde nuancer jo ikke ligefrem match-made-in-heaven, når man er rødhåret, men hvis farven er tilpas dyb, så synes jeg det fungerer nogenlunde. Se fx her ..
Vejret er jo i den grad efterårsagtigt, så inspireret af dette, har jeg prøvet at style et efterårsoutfit med bukserne. Jeg ville parre dem med en løs grå tee, et par ridestøvler, en militærjakke og så ville en balenciaga velo henslægt over armen ikke gøre noget 😉
Har I udset jer noget fra H&M;’s efterårskollektion som I ikke kan leve uden?
Bukserne koster i øvrigt kun 179 kr og kan findes lige her
 • Reply
  Betina, Styled Our Way
  19. juli 2012 at 19:42

  Jeg ville ikke bekymre mig så meget om farven ift. din teint, når nu du skal have den på benene – farven altså 😉

  Jeg kan i øvrigt nikke genkendende til din fortælling om begejstringen for det nye H&M; katalog. Denne gang er jeg dog begejsret. Jeg synes der er en del lækre ting, også i materialer jeg kan være med på.

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  19. juli 2012 at 20:43

  Ej hvor lyder det som nogle hyggelige frikvartere 🙂
  Jeg har lige fået kataloget ind ad døren, og jeg glæder mig til, jeg får tid til at kigge i det i weekenden! Bukserne er helt fantastiske i farven, især fordi jeg lige nu jagter et par bordeaux bukser efter jeg anskaffede mig et par flasgegrønne sidste weekend og bare ikke kan få nok af farvede jeans!

 • Reply
  Line S.
  20. juli 2012 at 9:31

  Nej det har du nok ret i. Det er mere overdele i røde nuancer jeg nok skal overveje en ekstra gang.
  Årh ja, det kunne jeg forestille mig. Med din inspiration fra de mere ladylike garderobeelementer i øjeblikket, så må du jo have været i shoppe-heaven da du så det nye katalog 😉

 • Reply
  Line S.
  20. juli 2012 at 9:33

  Det husker jeg dem også som værende. Det var i hvert fald sjovere end at spille rund om bordet i bordtennis, som alternativet ellers var mange af dagene 😉
  Glæder mig til at høre om du bliver fristet af noget derfra. Farvede bukser har de i hvert fald masser af i det nye katalog. Og har kigget lidt stjålent efter dine nye fine jeans på bloggen, så dem vil jeg se frem til indgå i et dagens 🙂

 • Reply
  Natascha Coester
  20. juli 2012 at 15:01

  Lækre ting 🙂
  De sko og den taske!

 • Reply
  Line S.
  20. juli 2012 at 16:38

  Ja, den tasker gør et eller andet lækkert ved de fleste outfit ikke? 😉 Skoene er til gengæld betalelige; Horze til 399 kr.

Kommenter