Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

12. december 2016

Er der et indlæg, jeg har savnet at lave, så er det mine mandagstilbageblik på nogle af de rare stunder fra den forgangne uge. Indlægget er sådan en fin anledning til at kigge tilbage på nogle af de små øjeblikke fra hverdagen, som er værd at gemme på, og jeg starter derfor denne uge ud med at genoplive serien. Idag med glimt fra en uge der bød på en masse spiselige fristelser, en smuttur til Berlin, en prisoverrækkelse, søndagsshopping og en ny skønhedsfavorit.

img_9916 [ Min nye skønhedsfavorit kommer fra Clinique, og masken har gjort sig fortjent til sit helt eget indlæg i morgen, da den i den grad er anbefalelsesværdig ]

img_9838[ Onsdag var jeg inviteret på YOBURGER af min kollega Lasse. Og hvilken burger. Her kommer jeg helt sikkert igen! ]

European Excellence Awards 2016 Berlin[ Torsdag aften var jeg på scenen til European Excellence Award hvor vi modtog prisen for Best Viral Communication på vegne af momondo og vores arbejde med “momondo – The DNA Journey” ]

img_9867[ Awarden blev fejret på behørig vis, og fredag vågnede vi derfor lidt trætte og tunge i hovedet. Vi nåede dog alligevel lidt omkring i Berlin, under kyndig vejledning af min kollega Andrea, som har boet der i 7 år. Jeg har ikke været i Berlin siden 2011, som var mit første besøg. Dengang kom byen og jeg lidt skævt ind på hinanden, så det var fedt at være tilbage med en stedkendt og få set nogle af de lidt mere lokale steder. Og nu kan jeg næsten ikke vente med at komme tilbage ]

img_9869[ Da jeg landede i Kbh fredag aften, strøg jeg direkte videre til min veninde Pernille, hvor den stod på pizza, champagne, brætspil og ballonoppustning, som optakt til hendes kærestes 30års fødselsdag ]

img_9881[ Lørdag havde jeg en morgenmadsaftale og disse lækkerier viste sig som den perfekte kur mod et lidt champagnetungt hoved ]

img_9915[ Søndag brugte jeg dagen på at indhente forsømt træning, oprydning og arbejde. Og jeg fandt også tid til lidt søndagsshopping. Jeg prøvede endnu engang støvlerne her fra Other Stories, men jeg kan simpelthen ikke beslutte mig for, om jeg helst vil have dem i sort eller bordeaux ruskind. Har I en favorit? ]

img_9902[ Ovenpå en uge med lidt for god mad og lidt for lidt træning, trængte jeg til at detoxe søndag. Og det gjorde jeg med denne favoritkombination; varmrøget laks, tomatsalat og avocado ]

  • Reply
    Kali
    12. december 2016 at 23:01

    Bordeaux!!!

Kommenter