Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

16. juli 2018

Hej venner, så er der mandagspost med en rar håndfuld billedglimt fra den forgangne uge. Selvom ugen, som jeg også skrev igår, endte med at se en hel del anderledes ud, end jeg havde forestillet mig, så har den heldigvis stadig budt på gode sommerstunder, tid til ro og en række nye indretningspåfund herhjemme. 

II Og apropos indreningspåfund, så er det her det seneste af sin slags herhjemme. Vi skulle have fundet et nyt sted til vores IKEA Omar reol, da dens plads i soveværelset må vige til fordel for en babyseng. I første omgang har vi flyttet den ned i vores alrum, hvor jeg faktisk synes, den fungerer overraskende godt .. og så er det nok også et klassisk tilfælde af, at forandring fryder. Et mantra jeg udnytter til fulde i disse lidt ellers rastløse barselsdage II

II Onsdag tog vi en smuttur til Gilleleje Havn, hvor vi spiste alt godt fra havet til frokost. Det var sådan en hyggelig tur, og nu glæder jeg mig endnu mere, til vi om en måneds tid får vores nye bil, så vi kan lave flere af den slags ture II

II Vi var godt kørende til Gilleleje i denne Mercedes A-klasse model, som vi gratis havde lånt til vores tur i forbindelse med Mercedes’ City Escapes kampagne. Et virkelig fint tiltag hvor Mercedes stiller en række biler gratis til rådighed for Københavnere, som gerne vil flygte fra byen for en kort stund. I kan læse mere om det HER, hvor I også kan booke en tur. Man har bilen i 4 timer og betaler blot for det brændstof, man bruger. Kampagnen kører juli ud. II

II Ret perfekt eftermiddagsstund med nybagt bananbrød II

II Vi dimser den også stadig lidt videre oppe på børneværelset. Senest har vi købt denne fine plakat hjem, som ligesom bjørnen ved siden af, også er fra Michelle Carlslund, som laver de fineste illustrationer. II

II Endnu en sommeraften med godter fra grillen. Vi griller et par gange om ugen, efter vi har investeret i denne gas-grill fra Weber. Den kommer uden tvivl ud som en af sommerens absolut bedste investeringer! II

II Movie night med seng i stuen og bland selv slik. Mads forbarmede sig over mig, og lempede lidt på hans bland selv slik politik ovenpå sidste uges vendingsforsøg ♥ II

Kommenter