Det har jeg på

OOTD: LILLE FRØKEN HIMMELBLÅ

17. juli 2018

II NUE NOTES PRINTET KJOLE II PROENZA SCHOULER PS11 TINY TASKE II BOSABO SANDALER II 

Er man meget utaknemmelig, hvis man sidder her en lidt overskyet tirsdag morgen og rent faktisk glæder sig lidt over, at solen ikke allerede sender sine hede stråler ned fra en skyfri himmel? Jeg elsker den danske sommer, vi er midt i, fordi den næsten føles for god til at være sand, men jeg må også indrømme, at jeg altså også nyder de dage, hvor temperaturen ikke nærmer sig de 3o grader. I søndags var ikke ligefrem sådan en dag, og jeg var derfor trukket i den luftigste kjole, jeg ejer. En printet sag fra Nue Notés, som desværre nu er udsolgt, men som virkelig er en lifesaver på de varme dage. Sammen med den et par magelige sandaler fra det franske mærke Bosabo, købt på en ferie til Nice for nogle år siden. Nemt og bekvemt, lige som den gravide her foretrækker det i disse dage.

Jeg er så småt ved at have fået lidt overskud tilbage i kroppen efter at have været sofaliggende det meste af tiden siden i torsdags, da jeg har døjet en del med kraftige plukkeveer efter vores vendingsforsøg. Derfor glæder jeg mig i dag over at få en veninde på besøg til frokost, og til i aften at have sat en anden veninde i stævne til en isdate. Dem bliver man nødt til at have mindst én af om dagen her i varmen. 

Hav en herlig tirsdag, kære I!

  • Reply
    VenterPaaVinBlog
    17. juli 2018 at 12:09

    You are not alone, jeg har også solskinsbrokket mig lidt idag på bloggen. Selvom jeg godt ved, det altså er forbudt. En brise og lidt skyer vil jeg også gerne bede om! (;

    – A

Kommenter