Livet som mor

BABYSTILHED

22. juli 2018

Der har været stille herinde den seneste tid, og det bliver der også i den kommende. Sagen er nemlig, at vores lille datter er her. Onsdag den 18.07.2018 klokken 11.55 kom vores lille kærlighedsklump til verden efter en på alle måder fantastisk fødsel. 49cm lang, 2932 gram og fuldstændig perfekt. Vi er overvældede, trætte, usikre, men også lykkelige som aldrig før, og kærlighed har i den grad fået en helt ny betydning, selvom det lyder som den vildeste kliche. Nola Schjelde Wilhelmsen, vi kunne ikke have ønsket os andre end dig, og vi er så hamrende taknemmelige over, at det var hos lige præcis os du landede. 15 dage før termin, og alligevel ikke et sekund for tidligt til at tage os med storm. 

Den kommende tid bruger vi på at finde os til rette i vores nye treenighed, til at lære hinanden at kende og til at stirre os fortabte i vores datters drømmende dybblå øjne. Bloggen skal nok komme stærkt igen, og jeg glæder mig blandt andet til at dele min fødselsberetning. Lige nu er der dog noget vigtigere at tage sig til; nærværet af et lille nyt liv ♥

Rigtig glædelig søndag!

 • Reply
  Trine
  22. juli 2018 at 17:38

  Kæææææmpe tillykke!! Hvor ER hun fin!!

  • Reply
   merimeri
   24. juli 2018 at 6:29

   Tak Trine ❤ Vi er også helt vanvittigt vilde med hende!

 • Reply
  Venterpaavinblog
  22. juli 2018 at 18:45

  Jubii, tillykke! Det må være den sødeste pauseskærm i blogland længe 😉

  – A

  • Reply
   merimeri
   24. juli 2018 at 6:29

   Tak kære A! Og ja, den pauseskærm kan man godt lige holde ud at have kørende for en stund, ikke? 😉 Tirsdagsklem til dig

 • Reply
  Lina - SelvSkabet.dk
  23. juli 2018 at 13:14

  Kæmpe kæmpe tillykke med hende. Jeg ser frem til fødselsberetningen, men for nu skal I bare nyde hinanden ❤️

  • Reply
   merimeri
   24. juli 2018 at 6:30

   Tak Lina ❤ Tirsdagsklem til dig

 • Reply
  Anne
  23. juli 2018 at 21:05

  Tillykke med hende – det er den skønneste tid! Nyd det hele, det går voldsomt stærkt! Det siger alle, men det passer altså kan jeg skrive under på med min nu godt 6 snart 7 mdrs baby 🙂

  • Reply
   merimeri
   24. juli 2018 at 6:31

   Tusind tak Anne. Vi nyder det og gør vores bedste for at suge nuet til os. Og jeg tror i den grad godt på det med, at tiden går stærkt. Jeg kan slet ikke begribe, at Nola snart allerede har været hos os en uge!!

 • Reply
  A
  27. juli 2018 at 12:26

  Tillykke😊 Må jeg spørge, hvor du har købt lagner til din Cybex Priam?

Kommenter