Det har jeg på

WHAT I WEAR // NAVY GANNI COAT

22. november 2015

221115

II GANNI NAVY COAT II OTHER STORIES FLATS II PROENZA SCHOULER PS1 BAG II

Ta da, min nye, fine Ganni frakke i aktion. Jeg er simpelthen blevet så vanvittigt glad for den, og selvom det var en dyrere investering, så har den indtil videre vist sig alle pengene værd.

Som I i øvrigt nok kan regne ud, så er billederne her taget inden sneen gjorde sit indtog. Brr, det er blevet koldt lige med et og jeg glæder mig over, at jeg ikke er tvunget uden for en dør i dag. Efter en festlig aften med 2×30 års fødselsdag igår, er vi lidt ramte herhjemme i dag, og foreløbigt har min største bedrift været at flytte dynerne fra sengen ned i sofaen og tage stilling til hvilken serie, vi skulle kaste os over. Søndagsstemning med andre ord. 

Hvad bruger I dagen på?

 • Reply
  Ida
  22. november 2015 at 17:00

  Den er utrolig fin den jakke!
  Jeg vågnede i Lund og traskede 2,5 km i snevejr og pænt meget vind og med våde sko og strømper fra Hotellet til stationen – det var en slem fornøjelse. Men nu er jeg hjemme i varmen og er også glad for at jeg ikke skal udenfor en dør 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   22. november 2015 at 19:44

   Du kan altså også tro, at jeg er glad for den, og jeg bruger den så meget som muligt inden det rigtig bliver vinter, og den desværre nok er for kold. Uha, lyder godt nok også som en kold fornøjelse. Håber, du har haft et par dejlige dage i Lund derudover!

Kommenter