På ønskelisten

JULEGAVEHJÆLP // 23 GAVEIDEER TIL HAM

20. november 2015

inspiration-christmas-gifts-for-himGAVEIDEER UNDER 250 DKK II 1 DAVID BECKHAM X H&M KNIT 150 DKK II 2 SØNNER AF MÆND II 3 KIEHL’S FACIAL FUEL II 4 EUROMAN ABONNEMENT II 5 COS SLIPS II 6 HAY NOTESBOG II 7 CALVIN KLEIN BOXERSHORTS II

GAVEIDEER UNDER 500 DKK II 1 MONKEY 47 GIN II 2 SOULLAND HUE II 3 JBS MORGENKÅBE II 4 TOMMY HILFIGER NATBUKSER II 5 NACHTMANN WHISKEY KRYSTALGLAS II 6 RALPH LAUREN T-SHIRT II 7 GASTROMAND II

GAVEIDEER UNDER 1000 DKK II 1 SOULLAND SKJORTE II 2 GARMENT PROJECT SNEAKERS II 3 HESTRA LÆDERHANDSKER II 4 WON HUNDRED BUKSER II 5 DANIEL WELLINGTON WATCH II 6 MAISON KITSUNE KORTHOLDER II 7 MAISON MARTIN MARGIELA PARFUME II 8 ACNE ULD TØRKLÆDE II 9 DAVID BECKHAM X H&M ULDFRAKKE II 10 RALPH LAUREN PYJAMAS II 

Inden vi ser os om, er det december, og det store julegaveræs starter. Jeg elsker at planlægge årets gaver, at pakke ind og at give dem væk, men jeg må også indrømme at det med at være kreativ og hvert år finde på den helt rigtige gave x 10, eller hvor mange, man nu skal købe gave til, det kan altså godt være lidt svært. Særligt gaver til mændene i mit liv; Mads, min lillebror og min far er vanskelige, fordi de sjældent ønsker sig noget særligt. Kender I også nogen, der er sådan?

Derfor har jeg i år brugt lidt tid på at strikke en gaveguide sammen, som jeg synes, giver nogle ret gode bud på årets julegaver til fyrene, med udgangspunkt i tre forskellige budgetter. Måske guiden også kan inspirere jer?

    Kommenter