På ønskelisten

SUNDAY SEEMS SO FAR AWAY

6. januar 2015

 

sunday-in-bed

Er jeg den eneste, der synes, det er uendeligt hårdt at vende tilbage til hverdagen efter den lange juleferie? Alt jeg lige nu drømmer om, er en doven søndag iført nattøj, dyner i sofaen og et afsnit Orange is the new black, som er seneste serieafhængighed. Desværre er der længe til søndag, men så kan man jo altid shoppe sig til søndagsstemning. Jeg er nemlig blevet hemmeligt forelsket i et par sutsko. En fluffy variant fra UGG, som må siges at være indbegrebet af søndagskomfort. Udover jeg er en anelse chokeret over rent faktisk at skrive sutsko på min ønskeseddel, så tror jeg, aldrig at jeg ville tage dem af igen, hvis jeg først fik dem på, og dermed ville de altså ikke være helt dumme til de dovne søndage. Og måske jeg sågar kunne få lov at snige dem på, på job? Det er da trods alt de mest fashionable sutsko jeg nogensinde har set 😉 De kan købes hos eshoes.dk, en dansk webshop der foruden UGG, bl.a. også forhandler Vagabond, Birkenstock og Primeboots. Udvalget er dejlig stort med mærker og modeller til både børn, mænd og kvinder og shopper du for mere end 499 kr. er der ovenikøbet gratis dag-til-dag levering. 

Indlægget er sponsoreret af eshoes.dk

XX

Dreaming of weekend and a lazy sunday wearing pajamas and these fluffy clogs from UGG. Never thought I would be putting clogs on my wishlish, but these looks SO comfy, and I would probably never take them off, when I first got them on 😉
They are from the danish webshop eshoes.dk, which besides UGG, also has brands such as Vagabond, Birkenstock and Primeboots. 

 • Reply
  Julie / It's My Passions
  6. januar 2015 at 12:09

  Uh hvor ser det slippers bare lækre ud 🙂 Perfekt til weekenden og efter arbejde 😉

 • Reply
  Ida
  6. januar 2015 at 16:30

  Jeg må tilstå at jeg var vildt glad for at komme tilbage på job – det var så skønt at se kollegaerne igen 🙂
  Jeg har også nogle sutter fra UGG. Det er dog en helt anden slags, men dem knus elsker jeg også 🙂

 • Reply
  Lullumut
  6. januar 2015 at 19:45

  Jeg har også blogget om lige netop denne sutsko i grå! 🙂 De er så fine. Jeg har faktisk bestilt dem hjem. Mangler sutsko. Og pæne sutsko 😉

Kommenter