Det har jeg på

ON A SUNNY DAY

5. januar 2015

301214Adlinks: // COAT Suit // SHIRT H&M (sold out) // PANTS Whyred // HEELS Reiss //

Et outfit fra sidste tirsdag hvor den stod på datenight som en slags forskud på nytårsaften, som min kæreste og jeg ikke holdt sammen i år. Vi var på Gorilla i Kødbyen. Har I været der? Hvis ikke, og hvis I bor i København, så skal I se at komme afsted. Det var SÅ godt, og både min kæreste og jeg blev hurtigt enige om, at den røg på top 3 over årets bedste mad-oplevelser. Og jeg synes ellers at vi har spist ret mange gode steder i løbet af det forgangne år! Menuen på Gorilla er en masse blandende tapas retter, uden den store gastronomiske sammenhæng – andet end at det var helt vildt godt 😉 Vi valgte 10 serveringer for 350 kr. og fik bl.a. forskellige fiskeretter, pasta, sliders og banan softice, og den bedste betjening af søde og opmærksomme tjenere. Helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer der!
Jeg havde i dagens anledning klædt mig fint ud, og følte mig meget damet i pæn bluse, bukser og hæle 😉 Mine nye bukser fra Whyred kan heldigvis gå til det meste, men næste gang vil jeg nu nok dresse dem lidt ned og hoppe i et par flade støvler eller sneakers til istedet.

Håber ellers I har nydt weekenden og er klar til at tage fat på hverdagen igen?

XX

An outfit from last tuesday, where I had a date night with my boyfriend. I felt like dressing up, so went for a more ladylike outfit with a silky shirt, classic pants and heels. Very grown-up right? 😉 

 • Reply
  Ida
  5. januar 2015 at 8:10

  Piiift, hvor ser du godt ud Line! Og bukserne klæder dig virkelig – Hvordan er de mon i størrelsen? 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   5. januar 2015 at 19:37

   Lidt til den store side. Jeg er gået en størrelse ned i mine.
   Og hey, TAK – du er sød!

 • Reply
  Ida
  5. januar 2015 at 17:08

  Hvor er du lækker Line 🙂 Jeg kender ikke stedet, men elsker tapas, så det er da helt sikkert et sted som skal tjekkes ud 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   5. januar 2015 at 19:36

   Du må endelig prøve det søde Ida. Min mund løber i vand bare ved tanken om stedet 😉

Kommenter