Det har jeg på

OOTD: CHERRY ON TOP

17. august 2017

img_3355 img_3366img_3363KAN INDEHOLDE REKLAMELINKS: II STRIBET BLUSE H&M II JEANS MONKI II SANDALER &OTHER STORIES II NET GIRLIE HURLY II

Den der overvejelse om at holde shoppestop i august? Well, den er afblæst. Det blev jeg nødt til, da jeg faldt over den sejeste stribede bluse med kirsebær-logo i H&M i weekenden. Se lige hvor fin den er. Jeg kan desværre ikke finde den online, men den er fra H&M Everyday, så burde kunne fås i alle deres butikker, og jeg har både haft set den i butikkerne på Amagertorv og Fisketorvet.

Den er måske nok lige i overkanten til de 35 grader, jeg nyder på Sardinien, som dette indlæg er blevet udgivet, men med i kufferten dét skulle den altså, og om ikke andet kan den måske blive nyttig til om aftenen, når solen er gået ned.

    Kommenter