Det har jeg på

DET PERFEKTE BASISOUTFIT

3. januar 2017

pc300042pc300018pc300033II H&M KASHMIRBLUSE (LINK HER) II KOKOON SILKENEDERDEL II OTHER STORIES RUSKINDSSTØVLER (LINK HER) II PROENZA SCHOULER PS1 TASKE (LINK HER) II 

Outfittet her er for mig det perfekte basisoutfit; en blød kashmirbluse, en enkel silkenederdel, klassiske støvler og ditto taske. Sådan et outfit, som jeg altid føler mig pæn og veltilpas i, og som det ikke kræver den store tankevirksomhed, at finde frem om morgenen. Billederne her er egentlig fra i fredags, men jeg har det samme på i dag. Og formentlig snart igen, hvis jeg kender mig selv ret. Det er nemlig fordelen ved klassiske basisfavoritter; man bliver aldrig træt af dem. Apropos basisfavoitter, måske I så allerede har spottet noget nyt på billederne her? Mine bordeaux ruskindsstøvler fra Other Stories, som jeg endelig fik købt med hjem. Vaklede lidt mellem den sorte eller bordeaux model, men i sidste ende slog jeg til på de bordeaux, som et fint alternativ til alle mine sorte sko. Og jeg er så glad for, at det endte med det valg.

Håber I har en dejlig tirsdag. Min startede tidligt med en tur i fitness, efterfulgt af en travl dag på job med mange møder og deadlines. Nu venter jeg på, at en veninde kommer til middag, hvor jeg har planer om, at vi skal have burritos. Og måske et lille glas hvidvin. Det er jo tirsdag, og det handler om, at gøre hver dag til en fest 😉

pc300026

    Kommenter