Det har jeg på

OOTD: NEW GANNI SKIRT AND A BIRTHDAY SMILE TO GO ALONG

13. september 2017

vsco-photo-2-1vsco-photo-1-1img_4015vsco-photo-3KAN INDEHOLDE REKLAMELINKS: II CASHMERE STRIK H&M (LIGNENDE HER) II PRINTET NEDERDEL GANNI II GLIMMER SOKKER ARKET II SNEAKERS ASICS II TASKE PROENZA SCHOULER II

Hej venner, har I gang i en rar onsdag? Jeg har en alene-hjemme aften og har brugt de sidste timer på at researche på thai øer, men det er dælme svært at vælge. Som I måske husker, så udnyttede vi før sommeren en kampagne hos SAS til at booke nogle virkelig billige billetter til Hong Kong. Planen var så at tage videre til Filippinerne efter 4-5 dage i Hong Kong, og nyde halvanden uges ø-hop. Lige inden vi tog til Sardinien kunne vi så læse, at Islamisk Stat får mere og mere fæste på Filippinerne, og flere af de øer, vi havde tænkt os at tage til, frarådes der lige nu rejser til. Chancen for, at der skulle ske noget er helt sikkert minimal, men både Mads og jeg kunne mærke, at ingen af os har lyst til at have den slags bekymring i baghovedet, når vi rejser, og vi har derfor besluttet os for at ændre feriekursen lidt. Og udover Hong Kong tager vi derfor 10 dage i Thailand, hvor ingen af os har været før. 

Efter de sidste timers research tror jeg, at vi er landet på Ko Lanta og Ko Lipe, som begge lyder fuldstændig fantastiske – og ser gudesmukke ud. Thailand er jo et af danskernes favorit rejsemål, så måske nogle af jer ovenikøbet har været på en af de øer og vil kunne give lidt tips med på vejen?

Egentlig synes jeg, at selve ferieplanlægningen er lidt stressende. Elsker udsigten til at skulle rejse og opleve nyt. Men planlægningen; at få styr på fly, hotel, vacciner, osv.? Not so much. Derfor glæder jeg mig også helt vildt til, at vi har fået booket de sidste fly, og måske et par af hotellerne, så planlægningsfreaken her kan slappe lidt af. Senest på søndag, det har vi lovet os selv og hinanden. På søndag er der nemlig kun to måneder til afrejse, og det plejer gerne at være deromkring, at billetterne er billigst. 

For nu, vil jeg holde fri fra ferieresearchen og istedet vise jer min nye Ganni nederdel i aktion. Nederdelen var en fødselsdagsgave fra Mads igår, og jeg blev så begejstret over den, at den blev indviet med det samme, så jeg kunne være fødselsdagsfin resten af dagen. Nederdelen delte jeg jo i mit blogindlæg i søndags, og jeg havde egentlig tænkt, at jeg nok ikke ville kunne bære en nederdel med den længde, men Mads vidste åbenbart bedre og tog chancen – og er den ikke bare fin? Følte mig så godt tilpas i den i kombination med strik, glimmerstrømper og sneakers, og jeg glæder mig allerede til at skulle have den på igen. Når jeg lige har knækket koden til, hvordan man cykler i den, ahem.

 • Reply
  Caroline
  17. september 2017 at 8:35

  Sikke en super fin nederdel 🙂
  Jeg besøgte Ko LIpe en uge i januar og øen kan varmt anbefales. Det er en smuk lille bounty ø, hvor man kan gå til alt. Der er ikke meget at foretage sig på øen udover at dase på de smukke strande og snorkle, men er formålet at slappe af, så er øen helt perfekt.

  • Reply
   merimeri
   19. september 2017 at 14:14

   Ej hvor er det godt at høre Caroline! Nogle dage med ren afslapning, dasen på bounty strande og snorkling lyder helt perfekt, så nu glæder jeg mig bare endnu mere over, at vi kommer forbi Ko Lipe på turen. Kh.

Kommenter