Det har jeg på

OM AT VÆRE SOLOFORÆLDER OG FORFALDEN TIL TERN

10. april 2019

II STELLA NOVA BLAZER II H&M KASHMIR STRIK II ARKET JEANS II NEW BALANCE 990 SNEAKERS II TRINE TUXEN HALSKÆDE II MARNI TRUNK TASKE II

Vi er på dag tre, hvor jeg er alene hjemme med Nola, og jeg tæller timerne til vi har Mads hjemme igen sent i aften. Og til at der fra i morgen er et sæt ekstra hænder til at tage sig af Nola. Dagene er heldigvis gået fint indtil nu, hverdagshjulet har kørt som smurt og vi har kunne afværge de værste kriser ved at være på forkant med dagens måltider. Således står forberedelserne til Nolas aftensmad og snurrer på komfuret netop nu, så ikke jeg skal stresse over det senere. Eneste kurre på tråden indtil videre har været da Nolas verden lige ramlede lidt, da jeg gik i bad og efterlod hende på et legetæppe lige ude foran badeforhænget. Ikke på vilkår om det passede hende, så det blev til et hastigt overstået onsdagsbad istedet. Nu er hun puttet i barnevognen i gården, og jeg sniger mig til lidt mig-tid foran computeren inden vi om et par timer skal mødes med mødregruppen til leg på Sweet Surrender, og bagefter ud og trille med søde Anne Sofie. 

Inden da vil jeg lige nå at vise jer mit søndagsoutfit som bestod af mine nye favorit jeans fra Arket, kashmir strik og ternet blazer, som lige nu gennemlever lidt af en storhedstid i min garderobe. Den har fungeret perfekt som jakke her de seneste lune dage, og så synes jeg den fungerer glimrende udover både jeans, kjoler og flagrende bukser. Den er fra Stella Nova men et par sæsoner gammel. Til gengæld har de også en virkelig smuk ternet blazer i deres kollektion netop nu og ellers har Asos også mange pæne mere budgetvenlige bud, hvis man nu skulle være fristet af sådan klassiske tern, men ikke vil kaste +1000kr efter dem. 

Det var dagens garderobetip herfra. Kan I have en herlig onsdag ♥

 

 

Kommenter