Det har jeg på

WHAT I WEAR // CHECKS AND RUFFLES

20. februar 2016

17022016

II H&M WOOL COAT II COS FINE WOOL BLOUSE II KOKOON SILK SKIRT II RIKA STAR BAG II CAMILLA PIHL X BIANCO BOOTS II

Glædelig lørdag derude, jeg håber, I nyder weekenden til fulde? Det er et forfærdeligt kedeligt grå- og regnvejr udenfor her, men lige i dag passer det mig så ganske glimrende, bare at skulle hygge indendøre. Dagens træning er overstået, vi læser aviser i sofaen og Mads & Monopolet underholder i baggrunden. Kan næsten ikke komme i tanke om en bedre start på dagen.

Igår havde vi lokket nogle venner med på Sidecar, som jeg har hungret efter at komme tilbage på, siden jeg var der første gang i januar. Heldigvis levede oplevelsen igår op til første gang, så det er kun et spørgsmål om tid, før jeg igen vender tilbage. Nogle af jer, der har været der?

I aften står den på 30-års fødselsdag hos en af vores venner,  så mon ikke i morgen bliver en af de dovne søndage. Vi har Kim’s snackchips i skuffen og fastelavnsboller fra sidste søndag i fryseren, så comfort food har vi i hvert fald sørget for, haha.

Hvad bruger I weekenden på?

 • Reply
  Lullumut
  20. februar 2016 at 12:01

  Så fint og basic outfit uden at det bliver kedeligt 🙂
  Det lyder som en dejlig weekend. Jeg har ikke besøgt stedet.
  I dag skal bruges på frokost og massage med en veninde, og i morgen skal der samles IKEA møbler 🙂

  • Reply
   merimeri
   20. februar 2016 at 16:00

   Tak søde du.
   Ih, hvor lyder det hyggeligt med sådan en venindedag, der både byder på massage og frokost. Det er også godt med lidt tilløb til sådan en samle-selv-IKEA-dag 😉

 • Reply
  Cecilie
  20. februar 2016 at 12:01

  Haha, elsker når man er blevet gammel nok til at have planlagte tømmermænd – de er altså bedst! 😉 Har selv sørget for cola, curly fries i fryseren og forhåbentlig er der kagerester fra aftenens 27-års fødselsdag for pigerne!

  • Reply
   merimeri
   20. februar 2016 at 16:02

   Haha ja, det er vist en af de klare forskelle på at have tømmermænd i slut 20’erne og start 20’erne 😉 Curly fries og kagerester lyder altså også som en særdeles god tømmermændskombo. Håber, du får en skøn fødselsdag i aften!

 • Reply
  Kirstine
  6. april 2016 at 21:32

  Jeg er så vild med den taske 😍😍 Det er bare så ærgerligt, den ikke sælges mere. Må holde øje med DBA og Trendsales!

  • Reply
   merimeri
   12. april 2016 at 22:48

   Du kan tro, jeg også er glad for min! Det er jo efterhånden en del år siden, men jeg havde også held at finde min på Trendsales, så måske du også kan være heldig der. God jagt i hvert fald 🙂

Kommenter