Det har jeg på

OOTD: WHITE SENSATION

17. juni 2018

II MANGO KJOLE (gammel, lignende HER) II ELLOS ESPADRILLES II ØRSKOV NET II

Hej venner, glædelig søndag ♥

Har I haft en god weekend? Jeg kunne fornemme på diverse sociale media updates at det regnede hjemme over Danmark igår? Jeg tænker egentlig at det var meget rart og tiltrængt ovenpå hvad der føles som uendelige solskinsdage? Sommerregn kan altså også noget. Så længe det stopper igen, bevares. Her i Portugal fortsætter sommervejret, og med temperaturer omkring 27-28 grader hver dag skal vi ikke beklage os. Heldigvis blæser der en frisk vind ind fra Atlanterhavet, så varmen er på intet tidspunkt uoverkommelig. Ikke engang for en højgravid, hvilket jeg ellers havde været lidt spændt på.

Selvom vi faktisk kun er halvvejs på ferien, føles det allerede som om vi har været afsted i en evighed, og dagene er faldet ind i en rar rytme, hvor morgenen bruges på lækker morgenmad på vores altan, formiddagen på stranden, dernæst siesta hjemme i lejligheden med god frokost og plads til en middagslur, inden vi snupper eftermiddagstimerne ved poolen. Easy living! Stranden i Albufeira er upåklagelig, men det er også, hvad der er at sige om området, for byen har virkelig ikke meget charme – især ikke om aftenen, hvor den udvikler sig til en klassisk charterby. Vi priser os derfor lykkelige for, at vi har prioriteret at have en lejlighed hernede, så vi slipper for at skulle slæbe os ud at spise på dyre – og oftest dårlige – turistfælder hver dag. Generelt kan jeg bedre overskue ferier, hvor vi er bor i en lejlighed fremfor hotel. Det føles mere hjemligt og afslappende på den måde, og så må jeg også indrømme, at jeg oftest allerede ganske få dage inde i ferien er træt af at skulle spise alle måltider ude, fordi et hotelværelse ikke rigtig efterlader plads til gastronomiske udfoldelser. Vi bor i denne lejlighed, som er booket via Airbnb, hvis nu nogle skulle være nysgerrige. 

Billederne er fra vores aftengåtur igår, og jeg følte mig meget white sensation agtig i hvid kjole og omgivet af hvide huse. Kjolen er en ældgammel sag fra Mango, som blevet hevet frem fra gemmerne i forbindelse med vores kælderoprydning, da det viste sig, at maven stadig kunne skrues ned i den. Sammen med mine nye stribede espadrilles fra Ellos, som koster den nette sum af 140kr, udgør den et ret perfekt sommerferieoutfit. 

    Kommenter