Det har jeg på

OM NATAMNING OG ONSDAGSSYSLER

24. juli 2019

II ARKET T-SHIRT II SOFT REBELS NEDERDEL II SHOE THE BEAR SANDALER (lignende HER) II VRS FLETTASKE II

Det føles næsten helt weekendagtigt som jeg denne onsdag morgen er listet ned i sofaen med computeren i skødet og komplet stilhed omkring mig. Min lille familie sover stadig. Ovenpå et flere uger langt stræk med uendeligt natteroderi og amning natten lang, har vi endelig haft en anstændig nat, hvor Nola kun har været ved brystet to gange og ellers har sovet resten af natten i sin seng ved siden af os. Og jeg føler mig nærmest som et helt nyt menneske. I hvert fald et mindre træt menneske, og det er godt nok til mig. Vi var ellers lidt ved at miste håbet i forhold til at få bare nogenlunde gode nætter igen – I ved dem hvor man sover mere end to en halv time i stræk. Natten til i går var helt åndsvagt og vi blev derefter enige om, at noget måtte gøres. Ammestoppet, måske er det tid? Jeg rådførte mig med Ammenets wiki om natamning og natammestop, og som altid er den side guld værd i forhold til gode råd. Og til en start prøver vi at ændre lidt på putte- og soverutinerne og ser om ikke dét kan hjælpe, inden et decideret ammestop kommer på banen. Både Nola og jeg hygger os nemlig – for det meste – ved de amninger, vi har tilbage, og jeg vil være ked af at hvis de slutter af afmagt fremfor af lyst. Igår ammede jeg således Nola til natten i en stol inde på hendes værelse istedet i vores seng inde i soveværelset, efterfølgende blev hun puttet i sin egen seng ved siden af vores, og så har Mads sovet ved siden af hende i nat istedet for mig, ligesom jeg hoppede i nattøjet for at besvære tilgangen til brysterne en lille smule. Og som sagt har vi haft en virkelig god nat sammenlignet med hvad vi er vant til. Med amning kl 20, 01 og 03 og ellers rolig søvn resten af tiden. Yes! Nu håber vi bare, at det er en effekt at de ændrede rutiner, og at den varer ved. 

Er I ellers klar til sommervarmen der bølger ned over os? Jeg griner lidt over timingen i, at sommeren endelig er tilbage i den uge, jeg vender tilbage på kontoret. Det er så typisk, som noget kan være, og jeg er mere end almindeligt misundelig på dem, der kan bruge de varme dage henslængt på stranden tæt på vand og brise. Hvis vejret holder til weekenden, som det pt ser ud til, så skal vi på stranden, og det kan kun gå for langsomt! Det går ikke, hvis sommeren igen i år kommer og går, uden at jeg kommer i vandet herinde. Soppebassinet i Skydebanehavens legeplads tæller vist ikke rigtig, haha.

Hav den dejligste onsdag, hvad end I som jeg bruger den på arbejdssysler eller i sløvt ferietempo ude i den frie verden. 

    Kommenter