Det har jeg på

WHAT I WEAR // PREPPY TUESDAY

23. juni 2015

ralph-lauren-shirt-outfitCustommade leatherjacket // Ralph Lauren shirt (here) // H&M jeans // Bianco heels // Proenza Schouler bag //

Jeg er stået op samtidig med solen i dag, og selv for et a-menneske som mig, er det altså tidligt. Vi skal nå morgen-flyet til London kl. 7, men til gengæld har vi hele dagen foran os. Det er Mads’ første gang i London og jeg glæder mig helt vildt til at vise ham byen  – og forventningerne er ikke blevet mindre med udsigten til sol og 25 grader. Årh hvor skal det blive godt med lidt sommer!

Outfittet her er fra i går, hvor dagen blev brugt på arbejde og pakning inden jeg gik omkuld på sofaen med et par afsnit Modern Family. Klassisk mandag. Skjorten er et af mine Florida-køb og følte mig ret preppy i den. Det var første gang den kom i brug, har lige skulle tage tilløb til den. Kender I det? Synes dog det fungerede ret fint, så den må jeg helt klart få brugt noget oftere. 

Nåh, London calling. Vi ses på bloggen i morgen!

 • Reply
  Chau Graversen
  23. juni 2015 at 6:59

  Du er mega smart!!
  Elsker det hele 😉

  Iøvrigt super fint layout.

  Rigtig god tur!

  • Reply
   infashionwebelieve
   23. juni 2015 at 20:13

   Hvor er du sød, TAK Chau.

 • Reply
  Camilla Julie
  23. juni 2015 at 10:14

  Super lækkert outfit – er vild med den taske, den er da for smuk!!

  http://camillajulie.dk/

  • Reply
   infashionwebelieve
   29. juni 2015 at 20:22

   Du kan også tro, at jeg er glad for den Camilla. Helt klart årets bedste køb!

 • Reply
  Karina
  23. juni 2015 at 11:38

  Du ser virkelig cool ud Line <3

  • Reply
   infashionwebelieve
   23. juni 2015 at 20:13

   Tak, tak og atter tak søde Karina!

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  23. juni 2015 at 12:45

  Kender det godt, at man lige skal tage tilløb til nogle tøjkøb, men man ender med at blive virkelig glad for dem :-).

  Du ser helt vildt godt ud og rocker den lyseblå farve 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   23. juni 2015 at 20:14

   Altså hvor er du sød, TAK Katrine! Er også glad for jeg fik taget tilløbet til den – en klassisk blå skjorte synes jo lige pludselig helt uundværlig i garderoben nu.

 • Reply
  Ida
  23. juni 2015 at 18:55

  London.. Ih hvor skønt og instagram viser at I nyder det 🙂
  Skjorten klæder dig godt og jeg er slet ikke itvivl om, at det bliver en af favoritterne 🙂

Kommenter