Det har jeg på

OOTD: DEN PERFEKTE GRAVIDITETSKJOLE

23. maj 2018

e8705d9d-1f05-4814-8ab7-d14b684ea8b5

59cd166a-ebd3-4051-a46d-4f1c6273d014

6a219bd2-67de-4051-a720-c92b48fefabf

II NØRGAARD PÅ STRØGET KJOLE II BIANCO STRØMPER (kan kun købes i fysisk butik) II NEW BALANCE 990 V4 SNEAKERS II ZARA TASKE (gammel) II 

En lille onsdagshilsen fra mig og den efterhånden kuglerunde babybule. Tror næsten det må være de outfit billeder, jeg har endnu har delt, hvor maven kommer mest til sin ret. Men den er der. 30 uger gammel og snart 9 kg tungere. Well, de ekstra kilo sidder nok ikke alle sammen på maven. Min kære mor var fx sød at påpege, at hun synes jeg var blevet noget rundere i kinderne, så en del af de 9 kg har åbenbart også sat sig dér #fyldigekinder. Mens jeg nok vil få svært ved at vælge tøj, der går særligt godt til runde kinder, så er min runde mave til gengæld glad for stretchy bomuldskjoler som den her fra Nørgaard på Strøget. Det er den perfekte preggokjole. Så tilpas elastisk at den vil give sig i takt med at maven gør det, og den kan derfor både bruges præ- og post fødsel. Genialt og yderst bæredygtigt kjoleindkøb hvis jeg selv skal sige det. Og til blot 299kr er den jo et sandt kup. Nuvel, den er ikke ammevenlig, men det havde også næsten været for godt til at være sandt. 

Fellow-moms, hvad gør man egentlig, når ens bryster har udviklet sig til en åben buffet – går man udelukkende i tøj med slå-om eller knaplukning, mens man ammer? Eller hvad er the secret behind ammevenligt tøj?

2cac0581-5838-456d-b883-a648a4a1aada

 • Reply
  Camilla T
  23. maj 2018 at 9:16

  Du er såååå fin 😀 Og sikke en pris – dejligt.
  Jeg har nogle slå-om-kjoler og en del skjorter/kjoler/overdele med knapper, som jeg regner med at leve i – i hvert fald når man skal være sammen med andre mennesker. Derhjemme kunne jeg godt finde på bare at have en almindelig t-shirt på og så bare hive op i den – det er der jo ingen, der ser 🙂 Jeg vil i hvert fald gerne undgå at købe decideret ammetøj.

  • Reply
   merimeri
   23. maj 2018 at 9:58

   Åh sikke en dejlig onsdagskompliment søde Camilla – tak! ♥
   Ja, du har nok ret i, at det er fremgangsmåden. Og så er der lidt højere til loftet når det kommer til bryster i det fri, når man er derhjemme 😉 Jeg gad også godt undgå at købe for meget ammetøj, omend jeg nok ikke kommer udenom et par ammetomme 😉

   • Reply
    Camilla T
    24. maj 2018 at 22:22

    Nej, et par toppe eller tre er nok en fin idé. Jeg så for nylig nogle fine stribede i Magasin (deres eget mærke). Dem har jeg tænkt mig at kigge nærmere på, hvis de stadig har dem, når jeg har fundet ud af, om jeg kan amme eller ej. Ellers er det lidt spild af penge/tøj, som der er en anden, der skriver her i kommentarfeltet 🙂

    • Reply
     merimeri
     25. maj 2018 at 20:34

     God pointe med lige at vente til amningen forhåbentlig er kommet op at køre!

 • Reply
  Lullumut
  23. maj 2018 at 22:48

  Hvor er du flot, Line! <3 Jeg er glad for toppe, t-shirts og bluser, som jeg bare trækker op i. Og skjorter. Og så amme-bh'er inden under. Ingen kjoler, de duer bare ikke. Husk også på, at amning måske ikke fungerer for dig. Vent med at købe tøj. Jeg var ved at give op på amning men fik det til at fungere efter fem-seks uger.

  • Reply
   merimeri
   25. maj 2018 at 20:37

   Jeg håber virkelig, at slå-om-kjoler kan fungere til amning også, da jeg desværre ikke er den store top/bluse-pige. Og du har helt ret, god ide lige at vente med overveje ammetøj til amningen forhåbentlig er kommet op at køre. Jeg håber i øvrigt, at jeg kan klare mig med en stor del af min nuværende garderobe, så jeg ikke skal ud og købe decideret ammetøj.

 • Reply
  Mette
  24. maj 2018 at 14:32

  Jep, alt med knap-lukning bliver dit fortrukne tøj og så stropbluser når det er varmt 🙂

  • Reply
   merimeri
   25. maj 2018 at 20:34

   Modtaget. Det er altså herligt sådan at få lidt mommy pro-tips her i kommentarsporet ♥ Rigtig dejlig weekend til dig Mette!

 • Reply
  S
  25. maj 2018 at 22:12

  Hejsa.
  Så flot, du er. Du behøver slet ikke at spekulere i ammetøj allerede nu. Du finder ud af, hvad der fungerer for dig og butikkerne lukker ikke, når du har født 😉 Jeg har aldrig selv ejet et stykke ammetøj (eller graviditetstøj), men har typisk haft en t-shirt/jeans, kjole hvor jeg har haft sådan en nederdel i sort stretch med i tasken eller under og så løftet op i kjolen (disket og måske ikke lige på café). Til bryllupper eller fester, hvor baby har været med, har jeg taget det tøj på, som hvis ikke jeg ammede og fundet et sted, hvor jeg kunne amme i ro og mag. Ellers er undertrøjer fra samsøe & samsøe gode til at have under, så man fx kan løfte op i yderste bluse og nedvi undertrøjen.
  Og det med amning … man hører så meget. Især at det er svært og det er selvfølgelig trist, men det kan også være nemt for både barn og mor. Bare for at sige, at det ikke er noget, du behøver at bekymre dig om, hvis du gør det 🙂

  • Reply
   merimeri
   28. maj 2018 at 6:46

   Hej S, tusind tak for at dele din råd og erfaringer med amning. Simpelthen så dejligt at høre fra jer, der er mere erfarne på det område. Ville være skønt hvis jeg også kunne undgå at skulle ud og investere i decideret ammetøj, for det er dælme ikke særlig miljøbevidst at købe tøj udelukkende til så specifik en anledning – lidt ligesom med graviditetstøj.
   Amningen tager jeg også (indtil videre) ret stille og roligt, og hvis det kommer til at drille, når tid er, så har jeg/vi allerede besluttet, at vi kommer til at få hjælp af en ammekonsulent, for forhåbentlig at undgå, at det er noget mit morhjerte kommer til at gå helt i stykker over.
   Knus til dig

 • Reply
  Kristina
  25. maj 2018 at 22:18

  Haha, elsker den kommentar fra din mor 😄 jeg har tværtimod tænkt flere gange, at det da kun er pga din mave at jeg kan se at du er gravid! Super fin kjole i øvrigt. God weekend

  • Reply
   merimeri
   28. maj 2018 at 6:30

   Haha ja mødre kan man dælme altid forvente et ærligt svar fra 😉 Min dejligt ikke alle bemærker mine voksende kinder. Håber du har haft en skøn weekend søde Kristina! Knus

Kommenter