Ting jeg kan li'

FREDAGSPOST

25. maj 2018

Godmorgen og glædelig solskinsfredag!

Jeg er på fra hjemmekontoret i dag, da jeg har haft endnu en nat med dum søvn. Jeg har indtil videre elsket at være gravid, og har (7-9-13) virkelig også haft en god og nem graviditet, men de til tiltagende plukveer, kramper i ben og ondt i hofter og ryg begynder efterhånden at kunne mærkes, og selvom jeg aldrig har haft et godt sovehjerte, er jeg efterhånden en lille smule mærket, af søvn ikke er dét jeg får mest af. Men så er jeg da i det mindste forberedt på det state of mind, jeg også kommer til at være i, når baby ankommer om snart kun to måneder, og den sammenhængende søvn for en stund bliver en by i Rusland. 

On the other hand, så betyder de tidlige morgener, at jeg allerede har overstået et par timers arbejde, og jeg tager mig derfor nu en velfortjent formiddagspause, hvor jeg hygger med morgenmad og lidt blogskriblerier, inden jeg vender tilbage til “kontoret”. Det er nu heller ikke nogen helt tosset måde at starte sin fredag på, og heldigvis har jeg en rar fredag foran mig.

Efter arbejde skal jeg nemlig mødes med fine Annesofie til en is og lidt skokiggeri inde i byen, inden jeg har en mig-date, som jeg har planer på skal bruges med en god bog i sofaen og et fodbad. Pt er jeg igang med Helle Helles nyeste novelle ‘de’, og det er altså fin og underfundig læsning. 

Resten af weekenden skal fortsætte i samme rolige tempo som min fredag. Ugen her har nemlig været fyldt med aftaler, så jeg glæder mig til en weekend der for en gangs skyld ikke er skemalagt, og hvor der derfor er plads til spontane planer, hvis humøret er til det, eller frihed til at lave absolut ingenting. Om ikke andet ved jeg, at jeg kommer til at spise masser af is i solen, holde i hånd og kysse på Mads, som det desværre også går lidt ud over, at mit overskud ikke er som det plejer at være, nusse om mine planter i altankasser og i gården og bare håbe, at tiden kommer til at snegle sig afsted på den gode måde. 

Hvis nu din weekend også tillader, at der stadig er plads til spontane planer, så har jeg nedenfor fem gode ideer til, hvad du skal bruge din weekend på …

278219bd-9d86-4035-880d-93cc9755b690

 • Starte din weekend med at smutte forbi Nakedcph i enten Pilestræde eller Aarhus, som i dag klokken 16 lancerer de sejeste lyserøde sneakers i samarbejde med New Balance. Lanceringen fejres med gratis burgere og øl til de fremmødte, og jeg har heldigvis kunne lokke Annesofie med derhen

 • Nyde solskin, kolde drinks og lækker mad fra Københavns nye madmarked Reffen, som jeg skrev en anmeldelse af her.

 • Fellow moms eller moms-to-be bør klikke sig forbi Naturebaby.dk som i denne weekend fejrer deres 11 års fødselsdag med at give 25% rabat på alle kapok madrasser, dyner og lagner fra Cocoon Company, som er de lækreste økologiske produkter, der høster stor ros. Vi har købt babydyner derfra, og jeg har netop udnyttet weekendens tilbud til at få bestilt madras, rullemadras og barnevognslagen. Find udvalget af kapok produkter her.

 • Tage på luksusloppemarked i Fiolstræde 44 på søndag mellem kl 10-15 når bl.a. Trine Kjær (Trines Wardrobe), Pernille Teisbæk, Julie Fagerholt og Laura Lawaetz sælger ud af deres misundelsesværdige garderober.

 • Køle af med en lækker sommerdrink i varmen – og byde din veninde forbi til en spontan eftermiddagsdrink. Fx denne rabarber mojito efter opskrift af Valdemars Ro eller denne rose sangria, som Emily Salomon tipper om. 
 • Reply
  Thit
  25. maj 2018 at 10:51

  Hvor lyder det som en dejlig weekend <3 Jeg håber, du får indhentet den forsømte søvn. Rigtig god solskins-fredag! Klem

  • Reply
   merimeri
   25. maj 2018 at 20:33

   Det satser jeg også på, at det bliver. Rigtig dejlig weekend til dig søde Thit ♥ Knus

Kommenter