Ting jeg kan li'

FREDAGSFRISTELSER #10

18. august 2017

ganni-gallery-bagINDEHOLDER REKLAMELINKS: II 1 DOBBELTRADET FRAKKE ZARA II 2 SILKESKJORTE LOVECHILD 1979 II 3 VINTAGE FIT JEANS LEVI’S II 4 SATIN SLIPPERS ZARA II 5 TASKE GANNI II 6 LOVE COVER LOVECHILD 1979 II 7 PRIKKET BLUSE MANGO  II

Der er snart ikke længe, til kalenderen skriver september, og vi går ind i årets første officielle efterårsmåned. Og jeg satser stærkt på, at den byder på lune sensommerdage, så vi kan vente lidt med at finde striktrøjerne og de lukkede sko frem. Istedet drømmer jeg nemlig om florlette og flagrende bluser, fx denne smukke dybgrønne og mørkeblå i silke fra Lovechild 1979 eller den prikkede fra Mango – som er i en lidt anden priskategori end førstnævnte. Bluserne gad jeg godt parre med ankelkorte forvaskede jeans og disse i vintage fit fra Levi’s er et ret godt bud. Tænk hvor fint sådan et sæt med jeans og flagrende bluse ville være sammen med de lyseblå satinslippers fra Zara, som jeg ikke helt har kunne få ud af hovedet, siden jeg spottede dem online for lidt tid siden.

Ret skal være ret, vi kommer nok ikke udenom, at efterårsovertøjet skal findes frem i september, og jeg gad godt kunne iføre mig en klassisk mørkeblå dobbeltradet frakke og denne fra Zara er altså pæn. Og prisen er ganske god, selvom der er 75% uld i. Som prikken over i’en ville Ganni’s Gallery taske klæde sådan et efterårssæt, og jeg synes især den mørkeblå udgave, som kombinerer glat læder og ruskind, er ret flot. Det lyserøde Love iPhone cover fra Lovechild 1979 var for pænt til, at jeg kunne lade være med at dele det, og jeg tror, det kommer på min fødselsdagsønskeseddel, for sådan et budskab kan man ikke flashe nok.

    Kommenter