Ting jeg kan li'

TIPS OG TRICKS TIL FINT FØDSELSDAGSPYNT

19. september 2017

img_4153 img_4132 img_4121 img_4163 img_4164 img_4165

Jeg har undervejs i forberedelserne til min fødselsdagsfejring i søndags, hintet lidt om al den fine pynt jeg havde købt hjem, og I er mange, der har spurgt til flere detaljer og links. Så det skal I få. Og jeg tænkte, at jeg ville samle det hele i et indlæg, da det så er lidt nemmere at finde rundt i.

Jeg havde ikke som sådan et tema for min fødselsdag, andet end at der skulle være alle de kager og søde sager, som hjertet begærer, og at jeg gerne ville gøre lidt ekstra ud af oppyntningen. Og der er Etsy og Søstrene Grene altså to gode steder at starte sin jagt. Jeg endte med at købe størstedelen af mine sager hos Etsy, og sælger der hedder KirstyGadd. Hun hører til i UK, og man skal derfor hverken bekymre sig om told eller lange leveringstider. Jeg fik fx min bestilling leveret i løbet af en uge. KirstyGadd har virkelig mange fine ting at vælge imellem, også til forskellige temaer som polterabend, bryllup, babyshower og fødselsdage. Den fine guirlande, happy birthday-skiltet, de lyserøde kopper og de her seje flamingo pinde er derfra. Jeg var også svært fristet af de her guldkonfetti-rørmen de må desværre ikke sendes til DK, da det er luftkompressionsrør. 

I Søstrene Grene købte jeg en masse lyserøde pomponer i forskellige størrelser, som fik lov at pynte på bordene, fine servietter og små manilamærker, som blev klistret på et afklippet grilspyd i træ, og dermed fungerede som navneskiltene til kagerne. Det blev en ret fin detalje. Derudover havde jeg også købt en del syltekrukker i forskellige størrelser, som jeg fyldte op med forskellige søder sager. Hos Jaminasfest.dk havde jeg bestilt de små sorte tavle-klistermærker, som jeg med kridt skrev små appetitvækkere på, og derefter klistrede på krukkerne. 

Jeg var selv ret tilfreds med resultatet, og mine fødselsdagsgæster havde alle travlt med at tage billeder, så trickene lader også til at være ret instagramvenlige 😉 

Kommenter