Ting jeg kan li'

FAVORITTER PÅ INSTAGRAM # 1

2. august 2017

mortilmernee-instagram

Instagram er et af mine absolutte yndlingsmedier – både at opdatere selv, men også til at finde inspiration i nogle af alle de fine univers, der gemmer sig derinde. Hvor det tidligere var først magasiner, og dernæst blogs, jeg fandt inspiration hos, så er det i dag hovedsageligt på insta. Jeg elsker, at formatet tillader, at alle nye posts fra mine favoritprofiler er samlet i samme feed og at man hurtigt kan navigere rundt blandt profilerne – og blive inspireret til nye. Og det er præcis, hvad denne nye kategori på bloggen skal handle om; at blive inspireret til nye, spændende profiler på Instagram.

Jeg er nemlig garanteret ikke den eneste, som bruger meget tid på lige præcis dette sociale medie, og jeg vil derfor fremover komme til at dele et kig ind hos en af mine favorit instagram profiler. Fine Louise, som står bag profilen @mortilmernee får lov at åbne ballet!

Louise er en af dem, jeg følger, som har det mest gennemførte univers, både når det kommer til motiver, farver, og redigering, og det sker ofte, at hendes billeder bliver gemt til inspiration. I starten kiggede jeg mest med for hendes boligbilleder, men det er svært ikke også at blive fascineret af, hvordan hun dokumenterer hende og familiens hverdagsliv og  rejser på fineste vis, fordi hun virkelig kan noget særligt, når det gælder om at fange de små øjeblikke og detaljer. Jeg er fan!

Måske du allerede følger med hos Louise? Hvis ikke, så kan jeg kun anbefale at følge med hos @mortilmernee

    Kommenter