Et godt tip Ting jeg kan li'

EN NY FAVORIT FRA DANIEL WELLINGTON + 15% RABATKODE

16. marts 2017

img_1229 img_1230

Som I måske nok ved, så er jeg ret stor fan af Daniel Wellington  og deres fine, simple ure. Jeg har efterhånden en god samling, men er det ikke noget med, at man aldrig kan få for mange ure? Den regel lever jeg i hvert fald efter – og jeg forsvarer det lidt over for mig selv ved at minde mig om, at Daniel Wellingtons ure, er de eneste jeg går med, og at jeg desuden har ur på hver dag. Og på den måde er det rart at have lidt at vælge imellem. 

For lidt tid siden blev jeg så kontaktet af Daniel Wellington med meldingen om, at et helt nyt ur var på trapperne – og som inkarneret DW fan var alene beskeden om et nyt design nok til at gøre mig begejstret, hvilket den søde PR mand nok godt kunne fornemme, for jeg var heldig at få lov at få tilsendt det nye ur, som har ramt webshoppen i dag.

Og se lige, hvor fint det er. Jeg synes, det er super elegant med den sorte urkasse og den simple urrem i mesh, og jeg har allerede høstet adskillige komplimenter for mit nye ur, som blev taget i brug i dag.

Den nye model hedder CLASSIC PETITE og koster 1.195kr, hvilket er halvdelen af min begejstret for Daniel Wellington; at deres klassiske ure rent faktisk er til at betale. 

Jeg har fået lov til at give jer en rabatkode, som giver 15% rabat på det nye Classic Petite ur (og alle de øvrige modeller på webshoppen). Koden hedder ‘MERIMERI‘ og gælder helt indtil 30. april. Med rabatten trukket fra kommer Classic Petite ned i 1015kr og der er som altid gratis fragt på shoppen. 

Find uret her

    Kommenter