Et godt tip

LUKSUS VS BUDGET: PRIKKET SLÅ-OM-KJOLE

16. april 2017

realisation-par-alexandra-dressII 1 REALISATION PAR KJOLE 1370KR (+TOLD) II 2 H&M KJOLE 199KR 

Jeg har længe sukket efter den hypede prikkede slå-om-kjole fra Realisation Par. Indtil videre har jeg dog været for nærig til at betale de knap 1400kr + told, som kjolen koster, og jeg har derfor pænt holdt mig i skinnet, selvom jeg er svært misundelig hver gang jeg ser nogen i kjolen. Nu er jeg sikkert ikke den eneste, som er vild med Realisations kjoler, men ikke er villig til at betale, hvad de koster, og derfor vil jeg lige tippe om, at H&M lige nu har en kjole, der minder temmelig meget om, men blot til en brøkdel af prisen. Det er tydeligt hvor referencen er fra, men hvis man ikke har så meget imod den, så er kjolen fra H&M virkelig et godt bud på et billigere alternativ. Den er ovenikøbet fra deres conscious linje, så den er lavet af genvundet polyester, og dermed også et mere bæredygtigt valg frem for en kjole der skal sendes fra USA.

Lige nu er der ikke så mange størrelser tilbage på lager hos H&M, men min erfaring er, at hvis man holder øje tidligt om morgenen, så bliver lageret med jævne mellemrum opfyldt. 

Tip hermed videregivet.

 

    Kommenter