Boligindretning

INSPIRATION TIL INDRETNING AF BADEVÆRELSET

15. april 2017

indretning-badevaerelseINDEHOLDER REKLAMELINKS: II 1 IKEA PLANTE 79KR II 2 L:A BRUKET HÅNDSÆBE 145KR II 3 L:A BRUKET BODYLOTION 199KR II IKEA HYLLIS STÅLREOL 79KR II 5 HAY FLOWERPOT URTEPOTTE 149KR II 6 KARMAMEJU BODY BRUSH 249KR II 7 MORGENKÅBE 500KR II 8 MERAKI HÅNDCREME 79KR II 9 TROMBORG PENSLER FRA 180KR II 10 PORCELÆNSKRUKKE 299KR II 11 MAGASIN HÅNDKLÆDER FRA 45KR II 12 MARMOR BAKKE 320KR II 13 UGG SUTSKO 897KR II

Glædelig påskelørdag. Nyder I påskeferien indtil videre? Jeg gør til fulde, og dagene er sløve på den helt perfekte måde. Vi går ture, hygger med god mad, ser serier, sover til middag (nogle mere end andre) og vi hygger med projekter i lejligheden (ligeledes nogle mere end andre, haha). Et af mine påskeferieprojekter har været at få købt den den populære stålreol fra IKEA og få den installeret på vores badeværelse, som en anledning til at indrette os lidt mere lækkert i et rum, som ellers nok er hjemmets kedeligste.

Reolen koster kun 79kr, og med sit rå udtryk gør den det virkelig godt på et badeværelse, hvor den kan bruges til at opbevare håndklæder, toiletruller og til at anrette noget af ens hudpleje, makeup, smykker osv. Som jeg viste et lille glimt af på min instagram forleden, så er reolen allerede sat op og jeg har hygget mig med at arrangere min egen lille hjemme-spa på hylderne. 

Jeg skal nok vise nogle flere billeder en af de kommende dage, men i første omgang vil jeg lige dele nogle inspiration til, hvordan man med nogle få lækre produkter, kan opgradere sit badeværelse og gøre det lidt mere lækkert. Forestiller mig også, at reolen kunne være virkelig fin i et køkken, soveværelse eller kontor, hvor man ligeledes kan indrette sig med planter, æsker, krukker osv.

Et perfekt lille påskeferieprojekt. 

    Kommenter