I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: MARTS SHOPPING

13. april 2017

zara-check-skirtII 1 ZARA LEOPARD NEDERDEL II 2 ZARA TERNEDE SHORTS II 3 MONKI KIMOMO JEANS II

Som jeg skrev i mit indlæg igår, så lykkedes det mig ikke helt at nå igennem marts uden shoppeudskejelser. Men når det er sagt, er jeg faktisk ret tilfreds med, at jeg i endnu en måned er lykkedes med at begrænse min shopping til et ganske rimeligt niveau. Fire nye ting er blevet tilføjet garderoben, og sammenlagt har jeg brugt 1278kr. Og når jeg ser på de ting, jeg har fået købt, så synes jeg pengene er givet godt ud. Både den leopardprikkede nederdel og de ternede shorts, som jeg har nu har lavet om til en nederdel, var impulskøb, men ikke desto mindre har de vist sig at være ret store hit i garderoben, og begge dele er i brug ugentligt. De lyse jeans fra Monki er jeg også stadig ret vilde med, selvom jeg må indrømme at de er lidt ude af min komfortzone og derfor endnu ikke er i brug helt så ofte, som jeg havde håbet på. Og udover de tre ting her, har jeg også købt en vintage silkekåbe, som jeg seriøst bor i herhjemme for tiden. Har desværre ikke kunne finde den online, så billedet må I have tilgode, men den sniger sig nok ind på førstepladsen over marts’ måneds bedste køb. 

Hvad har været jeres bedste køb i marts?

    Kommenter