Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

10. april 2017

Så blev det mandag igen, og dagen er simpelthen fløjet afsted. Jeg er netop kommet ind ad døren efter min faste mandags træningsaftale med en flok kolleger. Idag sluttede vi træningen af med at tage på California Kitchen, hvor jeg (igen) røg på deres mexicala bowl. Den er simpelthen så lækker, og min mexikanske kollega Oscar, som også var med, udråbte den til hans nye favoritspisested, hvilket altså ikke siger sig lidt. Nu har jeg så ramt sofaen klar til at dele et par billedglimt fra min seneste uge, mens finaleugen i Masterchef kører i baggrunden. Med andre ord, en mandag af den helt klassiske men alligevel ret hyggelige slags.

fullsizerenderII Da jeg kom hjem fra min mandagstræning i sidste uge, ventede der den bedste (og pæneste) overraskelse til mig hjemme på spisebordet. Og som jeg efterfølgende skrev på Instagram, så bliver selv den længste mandag med ét glemt, når sådan en buket venter på en derhjemme <3 II

img_1506II Fredag havde jeg arrangeret en datenight for Mads. Vi startede med drinks på Duck&Cover, som er en af vores favorit cocktailbarer, fordi den er lidt mere underspillet og intim end fx Lidkoeb II

img_1514II Efter Duck&Cover havde jeg bestilt bord på Italo Disco, som vi længe gerne har ville prøve. Maden, som er italiensk af den gamle skole, var en oplevelse, og selvom servicen til tider haltede lidt efter, så vandt stedet på stemningen og den gode vin. Det når man altså langt med II

img_1519II Lørdag havde jeg en alene-hjemme aften. Og den blev brugt i selskab med Hannah og de andre piger fra Girls #girlstime II

img_1520II Efter en 15 timer lang påskefrokost lørdag var Mads en kende ramt søndag morgen – og så er der kun én ting at gøre. En sløv søndagsmorgenmad med alt hvad hjertet begærer. Det er for mig den ultimative weekendting; at have tid at hygge om morgenmaden, mens weekendaviserne bliver læst igennem og man har tid at snakke om stort og småt, eller om ingenting, og bare nyde at være to om det II

  • Reply
    VenterPaaVinBlog
    10. april 2017 at 22:15

    Åh, at finde et nyt cafespot er altså det bedste 😀

    – A

Kommenter