I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: MAJ SHOPPING

6. juni 2019

II 1 &OTHER STORIES KJOLE II 2 ARKET T-SHIRT II 3 SOFT REBELS SLÅ-OM-BLUSE II 4 BEIGE SILKEKJOLE II 5 SOFT REBELS NEDERDEL II 6 ARKET T-SHIRT II 7 BLACK COLOUR GLIMMERSTRØMPER II 

I denne måned har jeg heldigvis ikke glemt mit shopperegnskab, som det var tilfældet for april, og således er jeg her klar til at gøre status over den forgangne måneds forbrug. Helt frem til den 20. i måneden så det faktisk ud til, at min shopping beløb sig til … hold nu fast … 69kr. I slutningen af måneden endte jeg dog alligevel med at give efter på et par fristelser, og således er min shopping i alt løbet op i 1014kr og 9 tilføjelser til garderoben.

“Hvordan hænger det beløb sammen med 9 køb?” tænker du måske. Og det kan jeg godt forstå. Men det gør de, fordi 4 ud af månedens 8 nye sager, har været gaver. Jeg har været heldig at modtage 3 fine styles fra Soft Rebels, som udover nederdelen og slå-om-blusen i kollagen her, også inkluderer en fin zebra nederdel, der desværre allerede er udsolgt, og som jeg derfor ikke har taget med. Den smukke lyseblå silkekjole fra Beige, har jeg fået af mine søde svigerforældre. Gaverne tæller jeg med, fordi indlægget her lige så meget er en status over, hvad der flytter ind i min garderobe, som det er et regnestykke over, hvad jeg har forbrugt i kroner og ører. 

Samlet set er jeg ovenud begejstret for alt nyt, der er føjet til garderoben, og med undtagelsen af silkekjolen, som jeg lige nu gemmer til Nolas 1 års fødselsdagsfest, og den blå t-shirt fra Arket, der ikke er blevet vasket endnu, er det hele i flittig rotation. Den grønne kjole fra &Other Stories, der blev købt spontant i Aarhus, har jeg levet i i sommerhuset, t-shirtene fra Arket er min favorit basis tee, og jeg slog til, da de lokkede med 3 for 2, da de nuværende i skabet efterhånden var godt nussede i farven. Og sagerne fra Soft Rebels er fine basissager med et twist. Sådan nogle de kan bruges på tværs af sæsoner og som trends skifter, og det kan jeg virkelig godt lide dem for. Derudover tæller min shopping også den fineste flettaske fra Føtex, som I kan se et glimt af på Instagram her. Den er vitterligt med mig på farten hver dag lige for tiden. 

    Kommenter